ENDELIG SKETE DET!

hus-nybygger

Husker I da jeg fortalte jer sidste år, at vi havde taget en stor beslutning om, at flytte sammen med min søster og hendes familie igen? Og husker I, at jeg efterfølgende delte plantegingen af vores nye hus? Og husker I så da jeg i januar fortalte, at vores byggefirma var gået konkurs og at det hele lod vente på sig? Ja, det har været lidt af en rutsjebanetur og jeg har ærlig talt tænkt om bofællesskab-drømmen mon nogensinde ville blive til noget.. Jeg syntes nemlig hele tiden, at der kom noget i vejen og at nye udfordringer opstod. Jeg har været lidt halv deprimeret over det og jeg har virkelig følt (og føler stadig) at jeg har brug for mit eget hjem nu. Vores hjem. Jeg har brug for at slå mig ned og have en fast base!

Der gik heldigvis ikke længe før, at min kære far havde fundet et andet (og endnu dygtigere) firma, som kunne bygge vores hus. Og endelig !!!! skete det: Byggeriet er netop gået igang! Vi var over at se for første gang i fredags og nøj, hvor var det skønt at se, at der rent faktisk sker noget nu. Det gav mig så meget glæde helt nede i maven. Milan og jeg gik inde en tur inde i “huset” og talte om, hvor han skulle have værelse og jeg begyndte allerede, at indrette en masse oppe i mit hoved. Jeg er stadig helt høj efter, at have været der! Jeg glæder mig som et lille barn til juleaften. Bare den dag vi kan begynde at rykke ind… Åh, hvor bliver det altså bare godt for os alle. Tænk at vi er fire voksne og fem børn, som skal bo der sammen : ) og jeg blev faktisk positivt overrasket over, hvor stor vores have er. Det er lidt svært at fornemme på billedet, men vi har virkelig meget have på begge sider af huset. Vi skal lave den fedeste legeplads til børnene og have en masse lækre frugttræer. Juhuu, hvor bli’r det godt! Indflytnings datoen hedder d. 1. september. Jeg lover at opdatere jer herinde undervejs!

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Line

    Spændende! Hvordan har I finansieret det?

Skriv et svar