DERFOR ER ELLIOT IKKE BLEVET DØBT

de-unge-moedre-elliot-milan

Nogen har måske undret sig over, at Elliot ikke er blevet døbt. Milan blev døbt da han var knapt 2 måneder og i denne måned fylder Elliot altså et halvt år (wow!) og han er endnu ikke blevet døbt. Det er faktisk helt nøje planlagt og vi har lige siden graviditeten vidst, at dåben ikke kunne blive indenfor de første par måneder, da der var én ganske særlig person, vi ventede på…

Men nu er præst og kirke booket og Elliot skal altså døbes i næste måned, søndag d. 14. maj. Men ikke alene – nej, det bliver en dobbeltdåb. For den ganske særlige person, vi ventede på, var selvfølgelig min lille niece, Carla, som ligger på billedet ved siden af mine to skønne nevøer, Christian og Benjamin. Allerede da Melanie fortalte mig, at hun ventede sig i sommers, blev vi hurtigt enige om, at det kunne være vildt fedt med en dobbeltdåb, når nu der kun var få måneder imellem dem.

Invitationerne er først blevet sendt ud nu, da vi ventede på billedet af Carla, Benjamin og Christian. Det blev den sødeste invitation med disse fem guldklumper på. De er simpelthen for skønne! Jeg bliver så stolt, rørt og varm indeni, når jeg kigger på billederne. Tænk at det er vores unger.

Jeg glæder mig så meget til d. 14. maj og vi er allerede godt igang med planlægningen. Der er inviteret 50 mennesker, den nærmeste familie og venner. Jeg er sikker på, at det bliver en fantastisk dag! De Unge Mødre kommer også og filmer lidt i løbet af dagen, så I bliver altså ikke helt snydt ; ) xx

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Danielle

    Er I kristne?

  2. Sofie

    Det bliver da fantastisk 🙂

Skriv et svar