MILAN 3 ÅR – BILLEDER FRA DEN STORE FØDSELSDAGSFEST

milan-og-mikkel-soestrene-grene-ballontal-party-ballon-heliumballon

Milan fyldte 3 år i mandags og det skulle selvfølgelig fejres! Det betyder meget for både Mikkel og jeg, at fødselsdage er helt specielle og unikke – særligt i de helt tidlige år. Jeg elsker selv, at tænke tilbage på mine fødselsdage som barn – overraskelserne, hyggen, den gode stemning og tiden med min familie. Det er nok også derfor, at det betyder så meget for mig, at føre “traditionen”videre til mine børn og at dagen bliver helt perfekt.

Vi havde gjort os mange tanker om, hvad den perfekte dag ville være for Milan. Milan elsker når vi alle er sammen og der bare er tid til, at lege og være nærværende. Derfor havde Mikkel taget fri fra arbejde og vi havde besluttet os for, at tage i legeland. Bare os fire. Der endte vi med at bruge 3 timer.. Milan (og Mikkel! haha) havde virkelig en fest og de var helt bombet efterfølgende, så Milan og Elliot tog en god, lang lur i bilen på vej derfra. Vi havde bestilt aftensmad fra vores yndlings cafe, netop så vi ikke skulle fokusere på maden, men i stedet bare hygge os hele dagen og kun sørge for pynt og borddækning. Så nemt! Vi har jo en stor familie og når vi inviterer de nærmeste, er vi 30 mennesker, så der er mange mennesker, som skal have mad ; ) derfor var det bare SÅ lækkert, at vi havde mulighed for at bestille mad udefra. Og vi ville altså ikke nøjes.. Selvfølgelig skulle det være vegansk og økologisk buffet og alle var helt vilde med det! Det var virkelig en succes. Det smagte så fantastisk godt altså! Mums

Vi endte med at have den bedste dag og den var tilrettelagt fuldstændig efter Milans ønsker. Han legede hele aftenen og eftermiddagen med hans fætre og venner, fik en masse gode gaver og blev fejret med manér af alle hans mange gæster. Det var virkelig en dejlig dag og han sov så godt, da han endelig faldt omkuld om aftenen. Virkelig vellykket 3 års fødselsdag. Det er så vildt, at han allerede er 3 år gammel.. Han er blevet så stor og er så omsorgsfuld, klog og kærlig. Han er virkelig et fantastisk, lille menneske og jeg er så stolt af, at være hans mor. Hold op, hvor jeg elsker den lille gut så højt. De sidste 3 år har været de bedste og mest givende år i mit liv. TAK for dig, Milan. Du er perfekt lige som du er og jeg vil gøre alt mit for, at du får et langt og lykkeligt liv rig på kys og kærlighed. Alt for  dig, lille skat.

soestrene-grene-pynt-hay-about-a-chair-ballontal-happy-birthday-3-aars-foedselsdag

milan-og-elliot-3-aars-helium-ballontal-soestrene-grene

jaegergaarsgade-fika-oekologisk-vegansk-buffet

fika-mad-vegansk-buffet-vegan-jaegergaarsgade-oeko
Den veganske og økologiske buffet fra Cafe Fika. Caféen ligger på Jægersgårdsgade i Aarhus.

melanie-carla-elliot-slynge-vikle-slyngegalleriet
Melanie med lille nyfødte Carla og Elliot. I hendes favn er der heldigvis altid plads til mange unger <3

milan-3-aars-foedselsdag-med-talballon

milan-og-benjamin-med-talballon
Fætter Benjamin og Milan

milan-og-olivia
Milan med hans gode veninde Olivia

elliot-olderne
De to skønne oldemødre og Elliot

milan-hummer-elbil-jollyroom-alex-garage
Milan i hans seje hummer. Ingen tvivl om at den gave virkelig var et hit ; )

Dette indlæg har 1 kommentar

 1. Thea

  Hej Martinna
  Først; tillykke med jeres store dreng, selvom det er ved at være noget tid siden. Og samtidig tillykke med Elliots 6 måneders dag forleden.:-)
  Tak fordi vi må følge med I jeres liv, både her og på TV. Det er super spændende at følge med, og dejligt med endnu en måde at anskue livet på. Jeg har selv fået øjnene op for flere ting, efter at have hørt dig fortælle om jeres valg.
  Jeg har dog et spørgsmål, og det drejer sig om den veganske livsstil og børn.
  Hvordan har du sikret dig, at Milan har fået de rette vitaminer og næringsstoffer på en vegansk kost? Jeg ser flere steder, at det bestemt ikke anbefales, at små børn følger en vegansk kost.
  Jeg tænker det kunne være et rigig spændende indlæg.
  – Har I givet Milan kosttilskud?
  – Har han levet vegansk, eller har han fået mælkeprodukter?
  – Har I fået bemærkninger eller råd fra lægen/sundhedsplejersken?
  Tak 🙂
  Kh

Skriv et svar