NÅR MAN SKAL HAVE TAGET PRESSEBILLEDER TIL DE UNGE MØDRE… MEN EGENTLIG IKKE MAGTER DET

pressebilleder-krestine

I går var en laaang dag… Vi skulle have taget nye pressebilleder og jeg havde det virkelig skidt, så det var ikke en særlig god kombi. Torsdag aften begyndte jeg at få lidt feber og ondt i halsen, men jeg ville ikke aflyse. Tænkte at det nok skulle gå og at jeg bare lige måtte tage mig lidt sammen. Okay, indrømmet – jeg er virkelig sølle, når jeg har det skidt. Sådan rigtig mande syg. Haha. Men derfor kan min psyke altså godt fucke lidt med mig og måske gøre det lidt værre, end det mange gange er.. Kender I det?

Det var heldigvis søde Krestine Havemann, som skulle fotografere os. Hun var også ved os sidst og jeg er simpelthen så glad for de billeder, hun fik i kassen i sommers, da jeg var gravid med Elliot. Hun går rigtig meget op i mit udtryk og at man virkelig kan mærke mig og derfor er hun bare altid så grundig og tager sig virkelig god tid. Jeg er vild med hende! Det er altid så hyggeligt, når hun er her. Og jeg glemte nærmest alt om sygdom, snot og ondt i halsen. Det var først da hun tog hjem igen at jeg kunne mærke, at min krop var fuldstændig afkræftet og jeg bare havde brug for ro. Så vi gik alle fire i seng, spiste kage og så x factor. Simpelthen så hyggeligt <3 elsker elsker elsker de aftner.

Drengene klarede også fotograferingen så flot. Milan var en lille stjerne (som altid) og Elliot sød og tålmodig. Heldigvis. Det kan jo både gå den ene og anden vej, når man skal fotografere så små børn. Og man må jo sige, at det på ingen måde er deres behov, at blive fotograferet på den måde. Derfor betyder det bare så meget, at fotografen er god til børn og tager sig god tid, så børnene også bliver rummet i det og stadig har en god oplevelse med det.

de-unge-moedre-cellina-martinna

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. resolve

    I do not eѵen know how I ended up here, but I thought tһis ρost was good.
    I do not know wһo you are bսt definitely yοu are going to a famoᥙs blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

Skriv et svar