EN SMULE TRÆT AF TILVÆRELSEN…

cellina-martinna-blog-at-bo-4-mennesker-paa-10-kvm

Og her ligger drengene så i vores fantastiske, store seng. Som faktisk efterhånden er det eneste møbel, vi har lige nu.. Ej, det passer ikke. Vi har også en åben tremmeseng, et lille skab, en kommode og et bord med Milans lego. Jo jo, vi mangler da ingenting. Det gør vi faktisk ikke.. Vi har det jo godt. Men okay, indrømmet. Jeg er ved at være lidt træt af den her tilværelse..

Som I ved, er vi ved at bygge hus med min storesøster og hendes familie og derfor bor vi lige pt hos mine bedsteforældre. Men da byggefirmaet gik konkurs, blev hele vores byggeprojekt sat på stand by. Jeg kan ikke sige så meget om det lige nu, andet end at det hele står stille og vi kan ikke komme videre, da der er nogle ting som skal gå i orden først. Så vi ved faktisk ikke, hvornår vi kan forvente at huset står klart.. Om der går et halvt eller et helt år, ja måske endnu længere tid, det må guderne vide. Lige nu er vi fire måneder bagud den tidsplan vi havde..

Og det er nok egentlig dét, som generer mig mest. Den der uvished. For hvis jeg bare vidste, at vi skulle bo under de her forhold i et bestemt tidsrum, så kunne jeg ligesom se frem til noget og tælle ned. Men lige nu aner vi bare intet om, hvor længe der går og derfor er det hele lidt håbløst.. Jeg elsker mine bedsteforældre – de er en kæmpe hjælp og støtte og de har åbnet deres hjem hundrede procent for os. Vi føler os så hjemme her og de gør alt hvad de kan for, at vi har det godt, så det er slet ikke det, der er problemet. Jeg tror bare, at jeg efterhånden har brug for at slå mig ned. I ved, have en base, et HJEM, som er vores – vores energi og vores helt trygge sted. Det har været så længe undervejs det her og jeg har snart brug for, at falde på plads og finde min base.

Jeg er mega taknemlig over, at vi trods alt har så stor en familie, som altid står med åbne arme. Mine bedsteforældre er så gode til begge drenge og Milan elsker dem. Det er virkelig hyggeligt, at være her og jeg tror også, at jeg vil savne det, når vi en dag flytter herfra. Ingen tvivl om det. Men tiden er også bare snart inde til, at vi får vores eget hjem. Det tror jeg vores lille familie har brug for.

Jeg trøster mig dog med, at jeg hver aften når jeg går i seng, har min mand og vores to skønne drenge ved min side. Dét er trods alt det vigtigste. Så skal alt andet nok løse sig..

Hvis I har lyst, kan I se plantegningen på vores nye hus her.

 

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. VenterPaaVinBlog

  Åh, uvished og jeg er heller ikke så gode venner – hellere vide, at man skal gennemgå noget irriterende, end at være i tvivl om hvor man står (; Dejligt foto ellers.

  – A

  1. Cellina Martinna

   Lige præcis! Tak for din kommentar. Ha’ en dejlig dag 🙂

 2. Signe

  Har du været cutter? Lagde mærke til et ar på dit håndled.

  1. Cellina Martinna

   Nej, det er et brandmærke fra en grill 🙂

Skriv et svar