MIKKELS FØDSELSDAG + BILLEDER

img_4539

I går fejrede vi Mikkel og Benjamin (min storesøsters yngste dreng). Mikkel fyldte år i onsdags og Benjamin fylder 4 år på torsdag, så vi valgte at slå det sammen. Vi havde inviteret den nærmeste familie til brunch og vi var omkring 30 mennesker. Yes, selvom det bare er de nærmeste vi inviterer, når vi altså op på ret mange mennesker.. Det er helt vildt, men rigtig hyggeligt. Vi havde selvfølgelig lavet vegansk brunch og folk elskede det! Det falder heldigvis altid i god jord, når vi laver vegansk mad til fødselsdage og andre begivenheder. Også hos den ældre generation. Jeg synes faktisk også efterhånden, at der findes så mange lækre køderstatninger og alternativer til både æg, mejeriprodukter osv. Jeg tænker faktisk at mange slet ikke kan smage forskel, hvis de ikke er klar over, at det er vegansk.

Vi havde blandt andet lavet scrambled tofu med soya pølser, bagte tomater med champignon, bananpandekager og selvfølgelig mine mors lækre surdejsboller. Udover det var der smørepålæg, “kød” pålæg, humus, yoghurt med mysli, hjemmelavet syltetøj og meget mere. Min mormor havde også lavet hendes altid lækre kanelkager. Mums! Det var simpelthen så lækkert. Folk var mætte og der var samtidig rester til aftensmaden. Genialt.

Her får I lige lidt billeder af det lækre brunch bord og lidt stemningsbilleder. Ha’ en rigtig dejlig mandag 🙂

img_4605
Min søde og dejlige Benjamin på snart 4 år.

img_4773
Olde Lissi og Elliot.

img_4640

img_4643

img_4671

img_4694

img_4733
Elliot elsker moster Anine og Andreas. Ok, måske ikke lige på billedet her, men normalt smiler han stort i deres selskab! haha

img_4698

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Anna

    Hvor køber du dine veganske æg?og handler du kun et sted?
    Jeg synes ikke det er nemt når udvalget i supermarkederne er så småt. 🙁

    1. Cellina Martinna

      Altså det der scrambled tofu er bare silketofu fra Kiwi 🙂 med karry og løg 🙂

Skriv et svar