ER MINE BRYSTER ÆGTE?!

img_7146

Endnu et spørgsmål fra mine kære læsere: “Er dine bryster ægte???”. Det spørgsmål har jeg fået en del igennem tiden, dog mest i mine privatbeskeder. Haha. Man kan undre sig over, at folk spørger – for mig er det nemlig tydeligt og egentlig også ret indlysende…

Efter to skønne børn og to års amning, er de kære damer ikke, hvad de har været. De er nemlig draget sydpå og dernede holder de deres egen lille mælkefest! Haha ej, men seriøst: Mine bryster er meget ægte. Intet silikone, intet saltvand, no nothing. En helt ægte G skål.

Det ville faktisk være ret meget imod mine livsværdier, at få lavet noget kosmetisk ved min krop. Jeg tror personligt ikke, at det ville løse mine selvtillidsproblemer. Jeg tror nærmere det er et spørgsmål om, at jeg skal finde en indre ro og accept af den jeg er og hvordan jeg ser ud. Hængebryster, bumser, strækmærker og topmave – det er i princippet irrelevant, så længe man har det godt indeni. Jeg er der ikke selv helt endnu, langt fra, men jeg håber en dag, at jeg kan finde den ro.

Det er bare min overbevisning, men hvad andre gør, er selvfølgelig helt op til dem. Silikonebryster kan være smukke til nogen, men det er ikke noget for mig og det tænker jeg heller aldrig, at det bliver.

Og så er den ged vidst barberet 😉 God weekend <3

Dette indlæg har 5 kommentarer

  1. Anna

    Jeps, nu er jeg her igen

  2. Tine

    Det er så forfriskende at læse om en ung pige, som går imod strømmen – og som kender sine livsværdier.

Skriv et svar