SKAL VI HAVE FLERE BØRN???

img_3715

Et spørgsmål jeg efterhånden har fået mange gange: “Skal I have flere børn?!”. Som mange af jer ved, var Milan ikke planlagt. Jeg stod med en positiv graviditetstest, da Mikkel og jeg kun havde kendt hinanden i en måneds tid, så som I nok kan regne ud, gik det ret stærkt og var meget uventet. Selvom han ikke var planlagt, er han det største ønskebarn og vi er begge lykkelige over, at han kom ned til os. Elliot var planlagt på den måde, at vi et par dage inden selve “undfangelsen” (håhå), besluttede os for at nummer to skulle være nu og så var vi så heldige, at det lykkedes i første forsøg.

Folk der kender mig godt, ved at jeg ikke er den der type, som planlægger helt vildt. Hvis man spørger mig, hvilke drømme jeg har og hvad jeg gerne vil opnå i livet, er der ikke et fast svar. Nogen synes måske det er lidt sørgeligt, at jeg ikke stræber efter noget bestemt. Jeg har i hvert fald før fået kommentarer som: “Hvad?! Har du ingen drømme? Vil du ikke ud at rejse og opleve verden? Ønsker du slet ikke at blive et eller andet stort???”. Som regel er mit svar bare: “Nej. Jeg ønsker egentlig bare at være glad og at mine børn har et godt liv.”. For mig er det mere end rigeligt og det er oprigtigt mit eneste ønske. Lykke. Hvor og hvordan er for mig ikke en vigtig faktor.

Så når I spørger mig, om vi skal have flere børn, må svaret være op til skæbnen. Vi har ikke planlagt det og jeg har heller ikke på den måde en drøm, om et vis antal børn. Jeg har altid haft det sådan, at jeg ikke kun ønsker ét barn. Det ville ikke være helt nok på en eller anden måde og så vil jeg også rigtig gerne give mine børn søskende. To børn er okay og jeg tænker sagtens, at jeg kunne leve med det. Men tre børn er måske egentlig det ideelle. Jeg ved ikke om det er fordi, at jeg selv har to søskende og så tænker, at tre børn ville være passende?

Jeg ved ikke, hvor mange børn vi ender med at få. Jeg ved bare, at vi stadig er meget unge og at vi derfor har mange flere år endnu, hvor vi kan vælge at få børn. Jeg tror på, at der er en mening med alt der sker og jeg har også en eller anden idé om, at der er en sjæl deroppe, som venter på at komme ned til os. Det lyder måske skørt, men inderst inde, ved jeg nok godt, at vi ikke er helt færdige endnu… Nu må vi se. Måske skal vi have flere børn. Måske ikke. Men det skal vi nu nok… Måske.

 

Skriv et svar