LÆR MIG BEDRE AT KENDE

img_3453

Så, kære læsere, nu kunne jeg godt tænke mig, at I kom lidt på banen. Jeg oplever tit at få en masse henvendelser og spørgsmål, både på min Instagram og i privat beskeder. I har tit så gode og omfattende spørgsmål, at jeg ikke altid lige har tid til, at give et langt og uddybende svar. Derfor har jeg valgt, at I nu kan stille mig spørgsmål om alt og så laver jeg et indlæg med svar, måske over flere gange, alt afhængig af spørgsmålene. Det kan være spørgsmål om min deltagelse i De Unge Mødre, vores måde at leve på, den veganske livsstil, de alternative valg vi træffer eller måske mere personlige spørgsmål. You name it. I kan stille spørgsmålene som kommentar til dette indlæg eller inde på min Facebook side. I må også gerne sende en privat besked, hvis I har mere lyst til det.

Bring it on! Jeg glæder mig til at høre hvad I har af spørgsmål 🙂 God dag til jer.

Dette indlæg har 9 kommentarer

 1. Louise

  Skal i have flere børn?

 2. Louise

  Hvor mange børn vil i gerne have?😊

 3. Linnea

  Ikke så meget spørgsmål, men mere idéer til eventuelle kommende indlæg.

  Jeg kunne helt vildt godt tænke mig et indlæg om moderne stofbleer, hvis det er noget, du bruger til dine børn. Mener at have set på Instagram, at du i hvert fald gav det et forsøg på et tidspunkt. Jeg synes, det er noget af en jungle at komme i gang med. Hvad skal man anskaffe sig til en nyfødt i den forbindelse (hvilke bleer, indlæg, ekstraudstyr osv.), og hvad bruger de henholdsvis om natten og om dagen?

  Derudover vil jeg gerne have flere livsstils- og økonomiindlæg. Du har haft et enkelt indlæg på et tidspunkt med sparetips, men jeg vil gerne have mere af den slags – særligt i forhold til indkøb og mere konkret, hvad I selv gør, og hvad I prioriterer at bruge penge på. Hvad vælger I eksempelvis fra for at spare, nu du er hjemmegående – hvis der da er noget, I sparer på 😉

  Og så alligevel et par enkelte spørgsmål: Hvordan ser fremtiden ud for jeres familie? Skal I have flere børn? Skal drengene i institution på et tidspunkt, eller vil du passe dem hjemme, til de skal i skole? Drømmer du selv om at tage en uddannelse – hvis ja, hvilken/hvilket job drømmer du om?

  Hvad er dine stærkeste/svageste sider? Hvad synes du selv, at du er rigtig god til?

  Hvilke valg i dit liv betragter du selv som alternative valg?

  Hvordan ser en typisk hverdag ud hjemme hos jer?

  Kan du “genkende” dig selv i De Unge Mødre – altså tænker du, at vi som seere får et rigtigt billede af, hvordan du er, eller er der noget, der har overrasket dig ved, hvordan du er på skærmen?

  Og et lidt mere lavpraktisk spørgsmål: Laver I selv jeres kefir, eller er det købt? Hvis hjemmelavet: Hvordan laves det, og hvordan smager det?

  Det blev pludselig en lang smøre, men vi deler mange værdier, og jeg synes, at du er virkelig inspirerende at følge 🙂

 4. Karina

  Hej Cellina
  Jeg har tit undret mig over, om du har fortrudt din unge alder, i forhold til at blive mor og blive gift?
  Jeg ønsker selv børn samt ægteskab
  Mange knus Karina

 5. Janni

  Er i troede siden i blev gift så ungt og havde i sex inden?

 6. Katrine

  Jeg forstår det sådan at du spiser vegansk og Milan for det meste vegansk, men er vegetar? Hvad med Mikkel spiser han kød eller ønsker han heller ikke dette? Så i de unge mødre han spiste kød, men har han ændret sin kost? Nu har jeg ikke børn, men forstår godt at du elsker begge dine børn og har svært ved at “efterlade” dem, men laver Mikkel ikke noget alene med Milan eller ønsker du også at være med da du vil være ved din søn? (Ved du har 2 drenge, men tænker mere Milan da han er ældre)

 7. Anna

  Man kan undre sig over jeg stadig har spørgsmål når jeg allerede har stillet dig 120 igennem tiden😅 Men….
  1. Har du bare været mega heldig at finde en fyr der deler alle dine værdier eller har I udviklet jer undervejs? Min kæreste har feks svært ved den ifavnske tilgang- selvom han synes den giver mening- og derudover den plantebaserede kost som han griner lidt af🙄…
  2. Hvordan har venner/familie håndteret din alternative levemåde? Selv kæmper jeg med at fo familie og venner til at forstå det ifavnske. Jeg bliver presset meget til at droppe amning og til at få vores dreng passet.. han er næsten 16 mdr og jeg har bare ikke haft behov for at få ham passet endnu.
  3. Ønsker mig masse flere veganske råd. Ligesom det med erstatning af mælk og spareråd.. gad godt se et billede af jeres køleskab 😍🙌🏼 Og hvor meget laver I selv fra bunden for at undgå forarbejdet mad..
  4. Et ønske mere: Flere ifavnske råd.. måske noget med hvordan du/I håndterer svære situationer som feks hvis Milan gør noget farligt eller noget han ikke må. Min dreng vil feks gerne grave i kattebakken og lege med toiletbørsten. Normalt fjerner vi bare tingene, men kan ikke rigtig finde nogen gode gemmesteder til lige de to ting 😅..
  5. Hvordan dyrker du dig selv? Du virker til at være total i balance og har sådan en fantastisk ro over dig. Hvad gør du når du skal samle tanker og finde dig selv?
  6. Makeup!!! Hvilke mærker bruger du?
  7. Top 10 over nogle emner. Feks værste vaner, yndlings film, mad osv..
  Der kommer sikkert mange flere senere…

 8. Lene

  Hvordan bibeholder du og din mand gnisten i jeres forhold med samsovning og små børn?

 9. Rikke

  Først vil jeg sige tusind tak for at jeg og alle andre må følge lidt med i dit/jeres liv og hverdag 😊
  Jeg har ofte tænkt på, hvad i gør i forhold til jeres økologiske livsstil, når i er ude at spise hos andre? Man kan jo ikke bestemme at alle andre også lever 100% økologisk ligesom en selv? Jeg syntes det er svært, for min kæreste og jeg vil helst leve økologisk hele tiden, men når vi er ude har vi bare valgt at acceptere at det ikke er alle der gør det.
  Jeg syntes det kunne være fedt, hvis du laver flere indlæg omkring hvordan i kan få det til at hænge sammen økonomisk når du er hjemmegående og det kun er Mikkel der arbejder? Vi snakker ofte om at det også er sådan vi vil have det når baby ankommer, at jeg skal blive hjemme med vores bebs også efter barsel. Måske et budget, så man kan se hvordan i får det til at fungere?😊
  Jeg er meget enig i den måde i opdrager på og dine synspunkter i måden at leve på generelt. Derfor kunne jeg helt vildt godt tænke mig flere indlæg hvor du beskrives små ting i hverdagen og hvordan du/i takler dem, både i forhold til børn og opdragelse men også udfordringer som i kan have som par😊
  Jeg deler mange af dine værdier, så jeg syntes du er virkelig spændende at følge.
  God dag😀

Skriv et svar