HØR MIG SYNGE HALLELUJAH + MUSIKVIDEO

33537_1563523051595_6172611_n

Håhå, det vidste I nok ikke om mig, hva’? Jo jo, den er god nok. Jeg har altid elsket at synge og har gjort det meget, dog mest i mine teenageår. Faktisk gik jeg på en musik- og teaterefterskole tilbage i 9. klasse. Jeg gik selvfølgelig på musiklinjen og fik også sangundervisning. Da jeg var færdig på efterskolen, søgte jeg ind på en realskole i Aarhus, hvor de også havde en musiklinje. Der var optagelsesprøve og fristelsen for at søge ind var overskrevet, men da jeg sendte dem denne video, valgte de at tage mig ind alligevel. Det var det fedeste 10. klasse år, med musicals, opvisninger osv. Jeg gik i den skønneste klasse, med så mange dygtige og talentfulde mennesker.

Men det vil altså sige, at denne musikvideo blev lavet tilbage i 2008. Det er alligevel 9 år siden. Wow, jeg fatter ikke at alle de år er gået så stærkt! Hvor er der sket meget siden. Det var dengang jeg gik på efterskole og var lidt af en hipster, med mine vilde krøller og Bevar Christiania trøje 😀 haha, hvor så jeg altså dum ud! Det er sgu lidt pinligt at dele det med jer, men det er nu engang en del af mit liv og noget af det, som har formet mig til den, jeg er idag. Jeg elskede at synge og selvom jeg ikke var verdens bedste til det, gav det mig bare så meget glæde.

Min mor har også altid elsket at synge. Derfor gav min far hende denne gave, at hun skulle i et professionelt studie og indspille Hallelujah. Min mor ville rigtig gerne have hendes tre døtre med, men desværre var min kære lillesøster lidt for stædig og kunne ikke overtales. Melanie og jeg sprang dog på. Min mor synger 2. vers, Melanie 1. og 4. og jeg synger 3. og 5. vers. Jeg håber I vil tage godt imod videoen! Det er altså lidt (okay, meget!) grænseoverskridende at dele. Det er langt fra perfekt (meget langt fra!), men det var en sjov oplevelse og et godt minde at have dagen idag <3

[vidcore vid=”Q2C8729n”]

 

 

Dette indlæg har 17 kommentarer

 1. Maria

  Wow! Nu er jeg hudløs ærlig!!
  GUUD! I for hårene på mine arme og ben til at rejse sig! I gør det altså virkelig godt! I har alle 3 en fantastisk klang i jeres stemme! Og jeg må sige at jeg elsker din stemme Martinna! Dit vers 5 lyder så godt! ❤ Din stemme er så speciel! For mig lyder den betryggende og så rolig! Der er en klang i din stemme som for mig på helt andre tanker og den gør bare et eller andet ved mig jeg ikke kan forklare! ❤

  SYNG NOGET MERE! 😊

  1. Cellina Martinna

   Ej, hvor er du altså sød! Tusind tak, det gør mig så glad at høre 🙂 hvor det altså varmer med så søde kommentarer <3

 2. Camilla Almlund

  Wauu det lyder godt og det er en skøn skøn sang

  1. Cellina Martinna

   Tak skal du ha’ 🙂

 3. Christine Bonde

  Det må da være det dejligste minde at have sammen! Så fin og stemningsfuld video <3

  1. Cellina Martinna

   Tak <3

 4. Karina

  Synes I er mega gode til at synge. Sejt😃 Måske i skulle prøve igen en dag?

  1. Cellina Martinna

   Hæhæ, tvivler, men det kunne da være meget sjovt! 😀

 5. Tanja

  Jeg synes virkelig at du har en utrolig smuk stemme. Fik helt kuldegysninger mens jeg hørte sangen.

  1. Cellina Martinna

   Tusind tak! Hvor er det sødt af dig 🙂

 6. Camilla

  Wooooowww!!! DET skal du gøre noget mere ved!!! Hold da op et talent!

  1. Cellina Martinna

   Ej, hvor er du sød! tak! <3

 7. Nicole

  Havde forventet noget helt andet. WOW super flot. Rolig og behagelig stemme. Min menig – gør noget mere ud af at synge.

  1. Cellina Martinna

   Tusind tak. Det varmer at høre 🙂

 8. stine

  Hej Cellina Martinna

  Vil du ikke lave et indlæg om hvordan du får klippet og styler dit pandehår? Det er så flot (-:

  Kh.

 9. Christine

  Hej, hvordan kommer man videre på linket? 🙂

 10. mathilde

  hvordan kommer man ind på linket? så man kan hører jer synge 🙂

Skriv et svar