DEN DER FØLELSE…

2-mikkel-og-elliot-kysser

Vi var ude i mine bedsteforældres sommerhus i går. Det var så hyggeligt! Vi blev enige om, at gå en tur til stranden og min søde mor fulgte trop. Milan elsker at være på stranden – at finde sten og kaste dem i havet, er bare det bedste. Det er en af de fede ting ved, at være barn. Livet er en fest og der skal ikke så meget til at underholde. Børn er ofte så gode til, at være i nuet og gribe de ting, der er omkring dem. Det er meget misundelsesværdigt og jeg ville ønske, at jeg selv var bedre til at leve i nuet. Det er bare som om, at jo ældre man bliver, jo flere bekymringer følger der med. Det er ikke ligefrem fordi, at det giver færre bekymringer, at få børn i hvert fald. Selvom det selvfølgelig også er det mest fantastiske og berigende. Det vil de fleste forældre nok give mig ret i.

Min mor og jeg kom til, at snakke lidt om særlige øjeblikke, da vi gik dernede på stranden. For det var lige præcis dét, vi var i – et særligt øjeblik. Der var fuldstændig vindstille og tåget. Vi var de eneste mennesker på stranden og der var en helt speciel duft af tang og hav. Det eneste man kunne høre, var Milans grin, fortællen og lyden af når stenene der ramte vandet. Det var vildt romantisk egentlig.

Efter jeg havde taget nogle billeder på kameraet, blev vi enige om, at slukke telefonerne, ligge kameraet væk og bare være tilstede med hinanden. Vi snakkede lidt om det der med, at leve i nuet. Og den der tendens der er med, at man skal altid skal fotografere alt ting. Det hele kommer til at handle om, at tage det helt perfekte billede, fremfor at nyde det øjeblik, man er i. Jeg er selv vildt god til det. Det er egentlig ret misforstået.. Det skal altid se så godt ud på billeder, men det siger jo i princippet ingenting. Det handler om at føle det i kroppen. Den der lykkefølelse – den kan ikke fotograferes. Den skal mærkes. Og jeg mærkede den virkelig i går, på trods af at jeg fik et par gode skud i kassen. Der sker så mange gode ting i mit liv lige nu og jeg elsker vores hverdag. Jeg er oprigtig lykkelig, måske for første gang i mit liv og det føles intet mindre end fantastisk.

1-milan-og-bedste-paa-stranden3-milan-lytter4-milan-kaster-sten5-milan-og-far-kysser6-smutter7-milan-og-bedste-i-vandet
8-krabbemilan

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Maria S

    Du har i sandhed nogen utrolige smukke sønner😍 Dejligt i havde en dejlig dag!!

    1. Cellina Martinna

      Tusind tak 🙂

Skriv et svar