VORES BYGGEPROJEKT ER SAT PÅ STAND BY

everything_happens_for_a_reason

Dem der følger med på min Instagram, så måske at jeg postede et billede sent i går aftes, hvor jeg skrev, at det havde været en rigtig øv dag. Det var mildt sagt…

Som jeg fortalte i dette indlæg, er vi lige nu i gang med, at bygge hus med min storesøster og hendes familie. Min far har igennem hele det her hus projekt, været en kæmpe hjælp. Han har været den, som har haft kontakt til de forskellige firmaer og været med til, at træffe beslutninger mht. indretning og materialer. Han har arbejdet med køkkener de sidste 30 år, så han ved en masse ting og er hammer dygtig til at sælge, forhandle priser osv. Han havde skrevet en mail til vores byggefirma i tirsdags og undrede sig meget over, at han endnu ikke havde fået svar. Han kontaktede så det firma, som står for vores gulv og fliser, som fortæller ham, at de ikke længere samarbejder med vores byggefirma, da de er under tvangs opløsning.. Whaaaat?! Det var som et kæmpe slag i maven. Den havde vi virkelig ikke set komme! Egentlig undrede det os også lidt, at de ikke havde fået lavet mere på grunden de seneste par uger, men da det jo har været frostvejr, tænkte vi at det nok var årsagen.

THANK GOD nåede de ikke, at lave ret meget. Faktisk har de kun gravet til sandpude. Tænk på de huse, som lige nu står halvt bygget færdig. Hvor må det være forfærdeligt! Vi priser os lykkelig for, at de trods alt ikke nåede længere.

Efter vi havde fået beskeden i går, sad vi alle og kiggede hinanden lidt i øjnene.. Selvom alt det her er mega frustrerende, bliver vi nødt til at tænke, at det sker af en årsag. Jeg er virkelig af den overbevisning, at ALT der sker her i livet, sker af en grund og at det er med til, at udvikle os og erfare de ting, som vi skal. Og den bliver vi simpelthen nødt til, at holde fast i lige nu. Tænk lige, hvis det her faktisk er en kæmpe gave? At der måske kommer noget endnu bedre til os nu? Vi kan lige så godt få det bedste ud af situationen. Op på hesten igen! Vi krydser fingre og håber, at alt snart går i orden og at alt dette ikke kommer til, at koste os flere penge.

Hvis I vil læse mere om hele vores byggeprojekt, kan I blandt andet se plantegningen af huset her.

Hvad siger I – tror I også på, at alt sker af en årsag? Eller er det hele bare tilfældigheder?

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Louise

    Yes – alt sker af en grund! Intet er tilfældigt her i livet efter min overbevisning.. Og nogengange kan vi se – aha, det var altså derfor, og andre gange er det uvist hvad vi er blevet skånet for, eller hvad grunden var – vi er jo ikke synske <3 det er min anskuelse..

    1. Cellina Martinna

      Jeg tænker at du har helt ret 🙂

Skriv et svar