JEG HAR ÆNDRET NAVN NUMEROLOGISK

mig-og-drengene

Det kommer nok ikke bag på så mange, når jeg siger, at jeg kommer fra en lidt alternativ familie. Forstået på den måde, at min familie altid har været meget åben over for alt ting – særligt min storesøster, Melanie. Hun har igennem hele mit liv altid været den, der fik en masse gode idéer, inspirerede os andre og så fik os alle med på bølgen. For omkring 10 år siden blev vi så præsenteret for numerologi. Well, here it goes. Jeg har faktisk ikke altid heddet Cellina…

Jeg fik en numerolog til, at kigge på mit navn og den var åbenbart helt gal… Altså energierne og sådan. Så hun kom med en lang liste af fornavne, som jeg i stedet kunne vælge. Jeg måtte gerne beholde Martinna, men dengang hed jeg det kun med ét N og det var altså mit fornavn. Det er også derfor, at de fleste kalder mig Martinna. Det har jeg jo altid heddet. Men mange har i gennem tiden stillet spørgsmålstegn ved, hvorfor jeg dog bliver kaldt Martinna, når mit fornavn jo er Cellina. Her er forklaringen på det. Men jeg skulle altså vælge et nyt fornavn og det blev Cellina – jeg syntes det lød godt med Martinna.

Så i sin tid blev jeg døbt Martina Maria Svenstrup Jensen. Et navn, som jeg aldrig helt har forenet mig med eller brudt mig om. Når jeg hører det nu, synes jeg at det har en meget negativ energi og det minder mig om en masse dårlige ting, fra min barndom. Den historie kan I få en anden dag…

Jeg elsker mit navn, som jeg har båret i over 10 år nu – Cellina Martinna. Det er lige mig.

Dette indlæg har 6 kommentarer

 1. Katrine

  Hej! Synes at det er lidt sjovt at du har heddet Svenstrup til efternavn, har aldrig hørt nogle med det efternavn udover min familie haha. Og kommer faktisk også fra den by du kommer fra. Ved ikke synes bare det var lidt sjovt at tænke på haha. Hvem i din familie hedder ellers Svenstrup til efternavn, ved ikke om det er underligt at spørger om. Men er meget nysgerrig omkring sådan noget…

 2. Maria S

  Kalder din mand dig for martinna eller cellina egentligt? I de unge mødre er du kun omtalt som martinna på trods af det er 10 år siden? Er det helt bevidst?☺️☺️☺️ Forsat god dag

  1. Cellina Martinna

   Mikkel kalder mig Martinna 🙂 og det er helt bevidst, at jeg kun bliver kaldt det i De Unge Mødre 🙂

 3. Katrine

  Synes dit navn er så fint! Men jeg undrer mig så meget når jeg ser headeren på din blog – står der ikke Celinna Martinna? 😀

 4. Hanne

  Har du så også fået en numerolog til at kigge på dine børns navne?

  1. Cellina Martinna

   Nej, det har jeg ikke 🙂

Skriv et svar