HVEM ER HVEM?

milan-og-elliot-twins

Ja, hvad siger I? Kan I se den store forskel? Jeg kan ikke… Jo, selvfølgelig er de ikke helt identiske, men jeg synes virkelig de ligner hinanden. Også personlighedsmæssigt. Når jeg kigger Elliot dybt i øjnene, føler jeg at jeg sidder med min lille baby Milan igen. Det er en ret mærkelig følelse.

Jeg bliver altså sådan lidt halv sentimental og en smule trist, når jeg kigger baby billeder af Milan. Jeg kan slet ikke holde ud, at tiden er gået så stærkt. For et øjeblik siden var han jo min lille baby og nu sidder jeg med endnu en lille én. Og tiden går så latterligt stærkt. Jeg ved godt at det er sådan en kliché sætning, når man er mor, men helt seriøst! Hvorfor går tiden så stærkt, når man får børn?! Jeg minder tit mig om selv, at jeg skal huske at være i nuet – virkelig elske det sted jeg er i livet lige NU. For hvor er det fedt, at have små børn. Og skide hårdt. Men mest virkelig fedt og helt vildt livsgivende. Nogle gange ønsker jeg, at mine drenge skal være små for evigt. Så kan vi ligge i vores store seng og kramme resten af livet. Er jeg mon den eneste mor, som tænker sådan? Please fortæl mig det også er fedt, at have store børn 😀

Jeg er sgu heldig. To fantastiske drenge. Mine drenge!

Dette indlæg har 1 kommentar

Skriv et svar