VERDENS BEDSTE FAR!

mikkel-og-milan-2

Vi har haft den fedeste dag i dag – særligt har Milan og Mikkel virkelig hygget sig, som billedet så fint afslører. Det har været en rigtig familie-dag med kvalitetstid og masser af tid til, at være rigtig sammen. Milan elsker når han har min og Mikkels fulde opmærksomhed. Elliot sov i viklen nærmest under det hele, så det var bare en rigtig god oplevelse. Mine to søde nevøer, Christian og Benjamin, var også med. De havde virkelig en fest!

Når vi tager i legeland eller laver andre sjove aktiviteter, kan jeg faktisk godt nogle gange være lidt i tvivl om, hvem der hygger sig mest – Mikkel eller børnene. Haha, det er virkelig sjovt, så meget han lever sig ind i legen og bliver et lille barn igen. Det er altså en fantastisk egenskab, hvis du spørger mig. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre far til mine børn! På vej hjem i bilen sagde Mikkel også: “Hold da op, jeg er sgu ret bombet!”. Haha, så fedt.

På et tidspunkt havde min storesøster Elliot, mens jeg rendte rundt i legelandet med Milan. På vej op til en rutsjebane siger han til mig: “Mor, jeg er glad for, at du vil rutsje med mig”. Åh, det varmede mit moderhjerte. Det er bare så godt givet ud, sådan nogle dage. Milan elsker det og så får han også lige et break fra hverdagen. Det er så vigtigt! Jeg nyder virkelig at se Milan og Mikkel sammen – far og søn. De allerbedste venner.

mikkel-og-milan-1

mikkel-og-milan-3
Overvej lige deres akavede smil og udtryk. Rutsjebanen er vidst lige på grænsen til, at være lidt for vild – for dem begge 😀

Skriv et svar