PAUSE FRA DE UNGE MØDRE

milan-og-elliot-sort-hvid-1

Vi har ikke optaget afsnit til De Unge Mødre i over tre måneder nu. Faktisk optog vi sidst, da jeg var i uge 35 i graviditeten med Elliot. Det er første gang, at der er gået så længe, uden at have lavet et afsnit, i alt den tid jeg har været med. Det er der en helt særlig årsag til – jeg har nemlig ikke haft lyst til, at vise Elliot frem på tv.

Det er svært for mig præcis at sætte ord på, hvorfor jeg ikke har haft lyst til det. Jeg tror det har bundet i mange ting. Den første tid med en baby er altid lidt hellig, synes jeg. Sådan har jeg i hvert fald haft det med begge drenge. Det var vigtigt for mig, at der var meget ro omkring os de første par uger, så vi havde tid til, at lære hinanden at kende og få amningen op at køre. Jeg ved hvor meget stress kan sætte amningen i stå og derfor var ro en virkelig vigtig prioritet.

Da jeg snakkede med min tilrettelægger et par uger efter, at han var blevet født og hun spurgte mig, om jeg var klar til at vise ham frem, skreg alt indeni mig bare nej! Det føltes helt forkert, at de skulle komme og filme min nyfødte baby – han var jo så lille og ny og jeg ville egentlig bare have ham for mig selv. Det var alt for tidligt endnu og det måtte jeg jo erkende. Heldigvis har jeg en helt fantastisk tilrettelægger, som var så sød og forstående for mit valg.

Nu er Elliot 2,5 måned og jeg føler endelig for, at filme lidt igen. Faktisk skal vi lave et afsnit i morgen, hvor han for første gang skal vises frem for “offentligheden”. Jeg glæder mig til, at komme i gang og åbne op for dørene igen. Der sker jo netop rigtig mange ting i vores liv lige nu, som jeg gerne vil dele med jer. Tiden er ikke inde til, at sige stop endnu. Jeg har meget mere på hjertet…

 

Skriv et svar