ET GODT NYTÅR FRA MIG TIL JER!

nytaar-2017

Kære læsere.

Så nåede vi til år 2017 og jeg vil derfor gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår og takke for det forrige år. 2016 var nemlig året, hvor jeg blandt andet begyndte at blogge igen. Det har bragt rigtig mange gode ting med sig og jeg er vildt glad for, at I har lyst til at læse med. Jeg elsker når I efterlader en kommentar på mine indlæg. Det er så hyggeligt, at I deler jeres tanker med mig – tak for det. Jeg håber at I forsat vil læse med i det nye år 🙂

Elliot er nu 2 måneder gammel og mit overskud er begyndt at blomstre lidt igen. Lysten og tiden til at blogge er kommet tilbage og jeg vil derfor begynde, at skrive oftere herinde. Jeg har mange ting, jeg gerne vil dele med jer – der sker nemlig ret meget i vores liv lige nu. Bloggen fungerer ret meget som et pusterum for mig – forstået på den måde, at jeg virkelig nyder at skrive mine tanker ned. Jeg føler at det giver mig et større overblik over min egen situation og det giver mig mulighed for, at blive lidt klogere på mig selv og alle mine følelser. Det er jeg ret vild med.

Jeg glæder mig helt vildt meget til år 2017. Som I ved, er vi jo begyndt at bygge hus og vi regner med, at det står færdig til sommer. Selvom der er længe til, ligger jeg hver aften og forestiller mig mit hjem og hvordan jeg vil indrette mig. Det bliver så fantastisk. Tænk at vi snart er husejere. Det føles virkelig godt indeni – og helt rigtigt. Derudover bliver jeg moster til en fantastisk lille babypige – Karla, skal hun hedde. Det bliver så skønt, at bo med min søster og hendes børn igen. Vi bliver fem børn på under 7 år i vores lille hjem. Der bliver så meget børne leg, glade dage og masser af råben og skrigen. Så fedt! 😀

Jeg håber at I alle kom godt ind i det nye år. Og igen, tak for jer. I giver mig lyst til forsat, at dele ud af mine tanker og vores hverdag.

God mandag <3

Skriv et svar