VI HAR VÆRET TIL KØNSSCANNING!

scanning

I dag er en stor dag! Vi har været til kønsscanning med Melanie og hele familien var selvfølgelig med. Der har været ret mange væddemål blandt os alle, fordi at vi jo som mange ved, kun har drenge i familien. Melanie og Daniel har Christian og Benjamin og vi har Milan og snart Elliot. Vi har faktisk været ret meget i tvivl, om det overhovedet var muligt for os at lave piger 😀
Alle børn er dog velkomne i vores familie – piger og drenge. Det absolut vigtigste er, at vi får sunde og raske børn. Men vi syntes altså alle sammen, at det alligevel kunne være lidt sjovt med en lille pige i familien, for det har vi jo aldrig prøvet og det ville da være lidt anderledes og hyggeligt, at kunne købe kjoler, hårbånd osv. 😉

Og ja, 5. barn skulle det åbenbart blive, for de skal altså have en PIGE! Og hun bliver jo også lidt (meget) min lille pige 😉 Det er totalt vildt og vi er helt oppe og køre over det. Tænk at vi skal til at købe pigetøj. Jeg er totalt skruk nu og jeg har lyst til at købe en masse smukke babykjoler! Vi tog et smut i H&M bagefter og der fandt jeg denne lille søde kjole. Er den ikke smuk? Hun bliver så fin, mosters lille pige <3 Jeg glæder mig virkelig meget til marts nu!

kjole Carla

Melanie blev scannet af Pia, som har Cyclus klinik i Aarhus. Vi er altid blevet scannet af Pia og vi elsker simpelthen at komme hos hende. Hun tager sig altid så god tid og så er hun bare så sød og omsorgsfuld. Melanie skulle lige op og ryste maven på et tidspunkt, for at få baby til at ligge helt “rigtigt” og så tilbød hun mig imens et par billeder af Elliot i maven. Det var simpelthen så sødt af hende og jeg blev helt rørt. Så vi kom derfra med fantastiske scanningsbilleder, af vores lille pige og vores ret store og buttede dreng 😉

elliot
Min Elliot, 33+6 <3

Rigtig god weekend til jer alle 🙂

Dette indlæg har 5 kommentarer

 1. Malene

  Han ligner bare Milan helt vildt fra det billede med din fødselsberetning 😄

 2. Mille

  Hvorfor bliver du egentlig kun omtalt som Martinna i De unge mødre, når alle de andre piger bruger både for- og mellemnavn?

  Hvad er historien med dit navn?

  1. Cellina Martinna

   Jeg er altid blevet kaldt Martinna, derfor er det selvfølgelig mest naturligt at kalde mig det – og det mente redaktionen fra De Unge Mødre også 🙂

 3. Bianca

  Tillykke til jer begge , det kan jo være fin mands mor som har lavet dette vidunderlige ønske gå i opfyldelse for din søster og jeres familie 💕💕
  Hvor er det dejligt for jer allesammen 🙂
  Held og lykke

  1. Cellina Martinna

   Tusind tak 🙂

Skriv et svar