GRAVIDITETSFOTOGRAFERING – SE BILLEDERNE

Medine

I dag har jeg fået taget billeder af den dygtige fotograf, Medine, som står bag Little Angels by Medine. Da jeg var gravid med Milan, fik jeg også taget billeder af hende og selvfølgelig skulle jeg også det denne gang. Det er nemlig sådan med Medines billeder, at hun virkelig kan trylle og skabe magi. Jeg vil sige at det faktisk næsten er umuligt, at tage billeder af mig lige nu, som jeg rent faktisk er tilfreds med. Men det formår hun sgu, hende Medine. Hun gjorde det i hvert fald igen.

Alle som kender mig ved, at jeg er helt vildt selvkritisk og specielt når jeg er gravid.  Jeg er desværre ikke en af dem, som elsker at være gravid – tværtimod. Jeg elsker det lille liv, som er skabt inde i mig og jeg er dybt taknemmelig. Men når det kommer til den udvikling min krop tager, er jeg virkelig ikke fan. Jeg har nemlig igen i denne graviditet formået, at tage 20 kg på. Og sådan er det bare. Jeg har egentlig sluttet fred med det så vidt muligt. Men det betyder alligevel meget for mig, at have nogle smukke billeder og kigge tilbage på – og der er Medine altså en sikker vinder.

Det som der selvfølgelig også er anderledes denne gang er, at Milan jo nu er med på billedet og ikke inde i min mave. Denne gang ville jeg virkelig gerne, at billedet skulle illustrere mit liv og den kærlighed der er i det lige nu – så selvfølgelig skulle Mikkel og Milan også være med. Inden fotograferingen havde jeg et bestemt billede inde i mit hoved af, hvordan det hele skulle se ud og jeg må sige, at billedet faktisk er meget smukkere, end hvad jeg overhovedet kunne forestille mig. Jeg bliver helt rørt, når jeg kigger på det og jeg får lyst til at fælde en tåre. Tænk, at der står jeg med stor mave på, med de to mennesker, som betyder allermest for mig – mit livsværk og min store kærlighed. Hvor er det smukt. Jeg glæder mig så meget til, at få det på lærred, så jeg kan kigge på det hver dag og mindes tilbage på denne smukke tid. For det ér altså en smuk tid. Den kommer aldrig igen og jeg elsker det sted jeg er i mit liv lige nu. Skidt pyt med de ekstra kilo. Jeg synes det er det smukkeste billede, der er taget af os til dags dato. Af hjertet tak, Medine <3

Medine 1

Hvis I ønsker at se flere af Medines smukke billeder, kan I finde hendes facebook side her og hendes hjemmeside her.

De Unge Mødre var også med i dag og det afsnit vil I kunne se på Kanal 4 til foråret.

Glade tanker og kærlighed herfra!

Dette indlæg har 5 kommentarer

 1. Christina

  Nøj hvor det er sidste billede bare smukt! Glæder mig til at se flere 😊

  1. Cellina Martinna

   Tak! Det glæder jeg mig også til 😀

 2. Lifestylebloggerne

  De er godt nok flotte!

  1. Cellina Martinna

   Tak! 🙂

 3. Simone

  Må jeg spørge om du farvede hår under graviditet/amning? Jeg er nemlig ikke selv så glad at skulle gøre det, men det trænger virkelig efterhånden 🙈

Skriv et svar