SÅ MEGET HAR JEG TAGET PÅ I GRAVIDITETEN

Gravid billeder
Jeg fik mig alligevel lidt af et chok, da jeg stod på vægten i morges og jeg måtte lige bruge et par sekunder på, at tælle sammen inde i mit hoved, hvor mange kilo det egentlig drejede sig om.. Jeg havde ellers et mål for denne graviditet, at jeg ikke skulle tage nær så meget på, som jeg gjorde i min første graviditet, men noget siger mig, at jeg nu nok når derop ad alligevel. Og det undrer mig egentlig lidt, for i min første graviditet spiste jeg virkelig ikke særlig godt – jeg spiste en plade chokolade hver dag, is og masser af pomfritter med mayo. Der blev virkelig ikke sparet på noget. Og denne gang har jeg faktisk levet ret sundt. Jeg mener selvfølgelig har jeg også haft et par flip og jeg spiser da også 2 (eller 3 portioner), men det er jo sund og nærende mad? Det er lidt som om, at min krop bare gerne VIL tage meget på, når jeg er gravid – som om at den bare gerne vil have noget fedt at tage af. Mon det hænger sådan sammen?

Jeg har simpelthen taget 17 kg på! Det er alligevel ret meget, taget i betragtning af, at det er her til sidst vægten virkelig stiger.  Jeg er jo trods alt kun i 32. uge. Sidste gang stoppede jeg med at veje mig, da jeg havde taget 20 kg på. og det var i uge 36. Jeg fødte så godt nok 2 uger efter, men stadig. Min startvægt var dog også en del højere med Milan og derfor er jeg heldigvis ikke helt så stor, som jeg var dengang.

Nu tænker jeg bare lidt: Hvorfor går jeg så meget op i de skide tal?! Det er jo bare tal og i sidste ende giver de mig intet andet end dårlig samvittighed og et ønske om kontrol, som jeg alligevel ikke kan have. Jeg kan lige så godt give slip og bare lade det ske, som sker. Så er det jo heller ikke værre. Det er en forholdsvis kort periode i mit liv og jeg ved, at jeg nok skal komme tilbage til min normale vægt. Men lige på det her punkt er jeg så sindssyg selvkritisk og jeg har svært ved, at skubbe de negative tanker væk.

Så det her er må altså lige blive en reminder til mig selv: Stop med at whine over ligegyldige ting og elsk dig selv og den krop du er i. Mange vil være taknemmelige for en sund og rask krop og der er mennesker derude, som lever i hungersnød og krig. Det er ligegyldigt, hvad tallet på vægten viser – livet er godt, jeg får snart verdens dejligste baby og jeg har så mange skønne mennesker omkring mig. Så tak for det <3

Kærlighed og positive vibes herfra

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Louise therkildsen

    Hvor købte du de kjoler du har vist på billederne hilsen louise

Skriv et svar