VI SKAL HAVE TVILLINGER!

Melanies baby

Det er jo helt vildt, det her! Jeg har glædet mig SÅ meget til endelig, at kunne skrive dette indlæg. Det har været et par mega lange uger og jeg har virkelig haft lyst til, at råbe det ud til hele verden! Nogle af jer læste måske for et par måneder siden, at Realityportalen udgav en artikel, som fortalte at vi ventede tvillinger. Og sørme så, hvad man ønsker og tiltrækker, skal man åbenbart få..

Vi skal altså have tvillinger. Ikke tvillinger på den måde, som mange andre forbinder med tvillinger. Nej, ser I, i vores familie er der MOR, BEDSTEMOR, OLDEMOR – men vigtigst af alt er der MOSTERMOR. Og det er nemlig mig – jeg skal være MOSTERMOR for et lille mirakel til marts næste år og jeg glæder mig sindssygt meget. Min søster Melanie er nemlig gravid.

Jeg er simpelthen så taknemmelig over, at denne lille baby er kommet ned til os og at Melanie og jeg nu skal følges igennem vores graviditeter. Det er sgu da smukt. Der bliver 20 uger imellem vores babyer og jeg er sikker på, at de får så meget glæde af hinanden. Ej, hvor er det altså bare fantastisk. Jeg kan slet ikke få armene ned!

I min første sæson af De Unge Mødre boede vi i bofællesskab med Melanie og hendes familie. Hun har to skønne drenge, Benjamin på 3 år og Christian på 6. I graviditeten med Benjamin blev Melanie kronisk syg og hun har siden da været i behandling. Melanie og hendes mand har været meget afklaret omkring, at de ikke skulle have flere børn, grundet Melanies sygdom. Men… for omkring 5 uger siden, var jeg altså ude og køre en tur med Melanie og der fortalte hun mig så, at det umulige var sket – hun var gravid og var allerede i uge 7! WHAT – tænkte jeg bare… Hun slog fuldstændig benene væk under mig. Det kunne jo slet ikke lade sig gøre. Jeg var simpelthen ovenud lykkelig. Det måtte virkelig være skæbnen. Et lille mirakel <3

 

preggos 
En oktober baby og en marts baby <3

 

Skriv et svar