SÅDAN SIKRER JEG MILAN EN GOD NATTESØVN

IMG_1764

I det første afsnit jeg medvirkede i – i De Unge Mødre – blev jeg kendt som hende der drikker vandkefir og bruger Rosakvarts krystaller mod stråling. Det var ret mystisk for mange og det forstår jeg egentlig også godt. For hvis man ikke lige umiddelbart kender til det, er det jo virkelig en helt anden verden. Men jeg har altså fået mange henvendelser på bl.a. Rosakvarts krystallerne og jeg vil derfor gerne dele med jer, hvordan jeg forsøger at skabe en tryg søvn for Milan, netop ved hjælp af mine smukke krystaller. I vores soveværelsesvindue har jeg fire forskellige. De er så smukke og de skaber virkelig hygge i soveværelset, men udover det, siges det at de har en helt unik evne til at skabe blandt andet ro, opløse stråling og beskytte mod negative vibrationer. Det føles godt for mig, at have et hjørne i vores soveværelse, med ting og krystaller som minder mig om noget godt og som giver mig følelsen af glæde, kærlighed, ro og tryghed. Både min søster og jeg køber altid vores sten ved Susanne, der har Heart Of Dreams. Hun er helt fantastisk sød og imødekommende – og hun ligger altid en speciel personlig healing i hver enkelt sten. Hun har været så sød, at sende mig en fin beskrivelse af mine sten, som jeg vil dele med jer.

 

 

Billede 4

Rosakvarts – Denne sten symboliserer kærlighed, ro og harmoni. Rosakvarts er nok den mest kendte og elskede sten. Dens blide farve og energi virker tiltrækkende og dragende på langt de fleste mennesker. Den lærer dig tilgivelse og giver dig en dyb følelse af tryghed. Det er en rigtig hjertesten, men den kan anvendes lige præcis der, hvor du føler for det. Under healing vil den hjælpe dig med at tilgive dig selv og andre. Den vil løsne op for hadefulde, nagende følelser og give plads til, at kærligheden kan overtage denne plads i dit sind. Den skærmer og beskytter dig mod negative vibrationer fra andre mennesker, fysiske skadelige vibrationer fra f.eks. tv, mobil m.m. Den hjælper også mod snorken.

 

 

Billede 2

Andradit kube – Denne sten har en dyb energi, der skaber jordforbindelse. Den beskytter dig, når du bruger dine psykiske evner. Den styrker din kreativitet og stimulerer dig til, at være mere positiv omkring dit liv. Den vil sætte dig i kontakt med jordens elementære kræfter i dit arbejde med mystik og magi. Den vil sætte dig i forbindelse med den power, som findes dybt i dig – en power, som du måske endnu ikke har været i kontakt med. Stenen arbejder især med dit rod- og jordchakra. Rodchakraet sidder i mellemkødet ved dit underliv. Jordchakraet befinder sig under dine fødder. Den kalder på energien fra Jorden til, at støtte dig i at booste og styrke din egen power. Denne sten er en nødvendighed, hvis du arbejder med sten med meget høj spirituel energi eller udfører spirituelt arbejde, som gør, at du kan miste fodfæstet. Du kan bruge stenen i dit arbejde med kundalini energien. Hvis du mediterer med denne sten, kan den hjælpe dig med, at skaffe forbindelse til dine akasiske arkiver. De akasiske arkiver kaldes også det kollektive ubevidste, som er opbevaringssted for al historie og viden på æterisk niveau. Denne sten kan også åbne for din clairvoyante evner. Den vil styrke dig i at gå den spirituelle vej, selvom du mangler tillid til at følge den. Den forsegler din aura for negative energier. Den er velegnet til at placere i nærheden af børns værelser, hvis de ofte har mareridt og er svære at berolige. Den er også god at have på dig, når du er syg, da du er svækket og negative energier lettere kan sætte sig på dig.

 

 

Billede nummer 3

Ametyst – I gamle dage blev den brugt som en amulet mod drukkenskab. Ametyst renser din krop og sind. Den beroliger dig, hvis du er nervøs af natur. Den dæmper et voldsomt temperament og den dæmper også stress. Den får dig til at vende blikket indad for, at finde den egentlige årsag til din uro, så trangen til at fare op og/eller beskylde andre eller bekymre sig uden grund dæmpes. Den er en stor hjælp ved store problemstillinger. Den giver klarhed og hjælper med at træffe de rigtige beslutninger. Den øger din selvtillid og tro. Den får dig til at føle dig beskyttet af Gud/Universet. Den er en god hjælp til din åndelige udvikling. Den har en utrolig effekt på nakkespændinger. Sæt en ametyst fast med englehud (kan købes på apoteket) på nakken. Den hjælper på mave/tarmproblemer, hudproblemer og hovedpine.

 

 

Billede 5

Selenit – er en meget smuk, men skrøbelig sten. Den tåler ikke vand. Den arbejder åndeligt og mentalt. Den stimulerer dig til at søge Gud og se lyset i alle mennesker og situationer. Den trækker lys ind i alle spændinger, ubalancer og smerter i hele kroppen. Den opløser alle klumper, der forhindrer energien i at strømme i dit system. Den styrker din forbindelse til den åndelige verden. Den løfter dig mod lyset, så du får større overblik og udsyn over dit liv, din krop og dine problemer. Disse bliver pludselig mere overskuelige og overkommelige. Selenit er meget stærk i sin energi. Den får dig til at hige efter lyset og den kærlighed, der er i Universet. Du vil hige efter noget andet og større, end du hidtil har set. Dens energi får dig til at slippe ud af det fysiske fængsel, hvori din sjæl er fanget, så længe du er inkarneret her på jorden. Den er ikke velegnet til mennesker, der mangler jordforbindelse eller for stærkt depressive mennesker.

 

 

Billede 1

Til jer der er interesseret, har Susanne en Facebook side her, hvor hun sælger krystallerne og tilbyder rådgivning. Hun ligger en personlig healing i hver enkelt sten og kan tune ind på ens sjæl, så man får præcis den healing, man har brug for. Jeg elsker mine sten og selvom det måske virker lidt overtroisk for nogen, giver de mig virkelig meget godt. Jeg føler oprigtigt, at de gør en forskel.

Kærlighed og positiv energi herfra <3

 

 

Skriv et svar