SUNDHEDSGURU? I DOUBT IT… + MEGA NEM OPSKRIFT PÅ LÆKKER PASTARET

Mange efterspørger tit opskrifter på den mad, jeg poster på min Instagram og jeg har fået ønsker fra jer søde læsere, om jeg ikke også vil dele opskrifter på bloggen og jo, det vil jeg da rigtig gerne, men lad os lige slå én ting fast: Jeg ved at mange kalder mig for en sundhedsfreak, men for at være helt ærlig, er det altså ikke helt korrekt. Jeg er ingen Mesterkok og mine fingre vender tit forkert, når det handler om at skrælle og snitte og jeg er derfor virkelig en sucker for nem mad. Jo, vi lever nok sundere end mange andre gør og jeg spiser udelukkende vegansk, handler overvejende økologisk, vil helst undgå farlig kemi og klamme e-numre. Men please, ikk’ kalde mig en sundhedsguru, for det ville altså være en ren fornærmelse overfor alle de dygtige og kreative sundhedsbloggere, der nu engang er. Her på min blog vil jeg dele opskrifter af vegansk mad, som alle kan følge med på – nem og forholdsvist sund mad. Og en gang imellem vil jeg poste en rigtig klam flødekage (vegansk fløde naturligvis) fyldt med sukker. For det eeeeelsker vi altså bare herhjemme. Lækre desserter og fed mad er en af de ting, som giver mig livskvalitet. Psykisk sundhed er altså også vigtigt. Haha 😉

Når alt dette så er sagt, er jeg vild med at udvikle mig og blive mere oplyst. Det her er virkelig min rejse og jeg vil gerne blive endnu klogere på sundhed og alt i den genre. For mig er det vigtigt, at jeg udvikler mig i alt jeg foretager mig og jeg vil rigtig gerne involvere jer i mine tanker og følelser på denne rejse.

I dag fik jeg lyst til at lave en lækker pastaret og den vil jeg gerne dele med jer. Det er netop sådan en opskrift, jeg tænker mange vil have gavn af, fordi at det ikke kræver ret meget tid i en travl hverdag. Det er altså engang imellem rart at kunne lave hurtig, sund og lækker mad. Specielt i børnefamilier, hvor tingene går stærkt og hvor man ønsker at bruge tid på ens familie, fremfor mange timer i køkkenet.

 

Det skal du bruge

2 spsk. økologisk rapsolie

3 fede hvidløg

1 spsk. karry

500 g. økologisk grovpasta (koster kun 10 kr. i Kiwi)

1 pose økologisk, frossen wokmix (også fra Kiwi)

1 dåse økologiske kikærter

1 pose økologisk frisk babyspinat (man kan købe det skyllet i Kiwi. Skide smart, så sparer man også lidt dér!)

1/2 soya cuisine fra Naturli’

Himalayasalt

Frisk basilikum

 

Fremgangsmåde

Kog pastaen

Opvarm olien på svag varme og tilsæt de pressede hvidløg og karry

Tilsæt wokmix og kikærterne og lad det riste på panden i 10-15 min.

Tilføj herefter den friske spinat og rør det hele rundt

Til sidst tilsættes soyafløden og salt, alt efter hvor meget du ønsker

Pynt til sidst med basilikumblade

 

Pastaret

 

Skriv et svar

Luk menu