cellina-martinna-blog-krestine-havemann-de-unge-moedre

Mit navn er Cellina Martinna. Jeg er 23 år og bor på Djursland, Aarhus. Jeg bor sammen med min mand, Mikkel og vores to guldklumper, Milan fra marts ’14 og Elliot fra oktober ’16. Lige pt er vi ved at bygge hus med min søster og hendes familie – vi har længe ønsket at bo sammen og endelig er drømmen blevet til virkelighed.

Jeg er meget familiær og elsker at tilbringe tid med min familie. Jeg har et utrolig stærkt bånd til mine forældre, søskende, bedsteforældre mm., som jeg plejer rigtig meget. Min familie betyder alt for mig og jeg værner meget om familielivet.

Jeg er kendt fra reportageserien De Unge Mødre på Kanal 4, hvor jeg har deltaget de sidste tre sæsoner. Måske kender du mig som hende, der børster sin drengs tænder i kokosolie eller som hende der drikker kefir, er veganer og går meget op i økologi og blid opdragelse.

Jeg ønsker med denne blog, at give et ærligt og åbent indblik i mit liv. Jeg har altid elsket at skrive og når jeg skriver føler jeg, at jeg får en dybere indsigt i mine egne tanker, hvorfor det er meget selvudviklende for mig. Så her kan I læse om min hverdag på godt og ondt –  bofællesskab, opdragelse, vegansk mad, alternativ livsstil mm.

I er altid velkommen til at smide en kommetar, stille spørgsmål eller andet. Tak fordi I læser med! 🙂

 

Kontakt

For annoncering eller andre spørgsmål kan jeg kontaktes på følgende mail cellinamartinna@hotmail.com

Mine billeder må kun bruges med min tilladelse og der skal altid linkes til cellinamartinna.dk.