Om mig

Hej med dig og velkommen hertil!

Mit navn er Cellina Martinna og jeg er 24 år. Jeg er gift med Mikkel og sammen har vi Milan fra marts ’14 og Elliot fra oktober ’16. Vi bor i et nybyggede tofamiliehus med min søster og hendes familie på Djursland, omkring Aarhus.

Jeg er kendt fra reportageserien De Unge Mødre på Kanal 4, hvor jeg har deltaget de sidste fire sæsoner. Måske kender du mig som hende med en lidt alternativ livsstil: herhjemme opdrager vi nemlig blidt og “ifavnsk”, jeg hjemmepasser mine unger, spiser plantebaseret og går op i økologi og at leve så sundt og naturligt som muligt.

Jeg ønsker med denne blog, at give et ærligt og åbent indblik i vores liv. Jeg har altid elsket at skrive og jeg føler, at det giver mig en dybere indsigt i mine egne tanker, hvorfor det er meget selvudviklende for mig. Så her kan I læse om min hverdag på godt og ondt –  bofællesskab, opdragelse, familielivet, vegansk mad og meget mere!

I er altid velkommen til at smide en kommentar, stille spørgsmål eller andet. Tak fordi du læser med!

Du kan også følge med på min Instagram @cellinamartinna, hvor jeg dagligt poster billeder fra vores hverdag eller på min Facebook side Cellina Martinna, hvor jeg deler alle nye blogindlæg.

Mine billeder må kun bruges med min tilladelse og der skal altid linkes til cellinamartinna.dk.