Om mig

Mit navn er Cellina Martinna. Jeg er 23 år og bor på Djursland, Aarhus. Jeg bor sammen med min mand, Mikkel og vores to guldklumper, Milan fra marts ’14 og Elliot fra oktober ’16. Lige pt er vi ved at bygge hus med min søster og hendes familie – vi har længe ønsket at bo sammen og endelig er drømmen blevet til virkelighed.

Jeg er kendt fra reportageserien De Unge Mødre på Kanal 4, hvor jeg har deltaget de sidste tre sæsoner. Måske kender du mig som hende, der opdrager blidt og “ifavnsk”, lever plantebaseret og går i økologi og alternativ livsstil.

Jeg ønsker med denne blog, at give et ærligt og åbent indblik i mit liv. Jeg har altid elsket at skrive og jeg føler at det giver mig en dybere indsigt i mine egne tanker, hvorfor det er meget selvudviklende for mig. Så her kan I læse om min hverdag på godt og ondt –  bofællesskab, opdragelse, vegansk mad, mm.

I er altid velkommen til at smide en kommetar, stille spørgsmål eller andet. Tak fordi I læser med!

I kan også følge med på min Instagram @cellinamartinna, hvor jeg dagligt poster billeder fra vores hverdag eller på min Facebook side Cellina Martinna, hvor jeg deler alle nye blogindlæg.

Mine billeder må kun bruges med min tilladelse og der skal altid linkes til cellinamartinna.dk.