FØR OG EFTER BILLEDER AF MIKKELS EKSEM PÅ HÆNDERNE


^ Mikkels hænder inden han startede med at drikke aktivt kul.

Jeg har fået mange beskeder omkring aktivt trækul og hvordan det har hjulpet Mikkel mod hans eksem. Hudlægerne har aldrig kunnet hjælpe ham, men det er en form for slem eksem, som gør at han får revner, tør hud og betændelse i huden på hænderne. Han har prøvet utallige cremer, men det har aldrig hjulpet. Melanie anbefalede ham, at drikke et glas vand med 1 tsk. aktivt trækul morgen og aften. Efter 14 dage havde hans hud ændret sig markant (se billederne nedenfor). Det er efterhånden et halvt års tid siden og Mikkels hænder har det bedre end nogensinde før. Han drikker fortsat kul morgen og aften.
Efterbilledet nedenfor er taget ca 14 dage efter, at han startede med at drikke kul.

Melanie har desuden skrevet et blogindlæg, omkring hvordan hun i dag er symptomfri med tarmsygdommen Colitis Ulcerosa her. Hun har også lavet en video, hvor hun fortæller om kul, som du kan se her.

Hvis du er interesseret i at købe aktivt kul, kan du kontakte Melanie på hendes instagram @melanieirena, hvor hun kan formidle kontakt til det sted, hvor hun køber det. Melanie får intet økonomisk ud af at henvise dertil – det er ren godhjertethed.  Det er fra et ægtepar, som har en gårdbutik i Sverige. Det er også muligt at købe kul i Danmark, blandt andet i pilleform, men det har vi desværre ikke erfaring med. Du kan også tjekke Melanies fortælling om kul, under højdepunkter på hendes Instagram.

Kh Martinna