MIN FØRSTE MAKE UP TUTORIAL PÅ YOUTUBE

Reklame for Cocopanda

Hej venner,

I sidste måned lavede Anine og jeg en trin for trin makeup guide her på bloggen, men flere efterspurgte efterfølgende en makeup tutorial på YouTube. Det har jeg sgu aldrig prøvet før, men én gang skal jo være den første, så jeg spurgte Anine om hun ville være med og det ville hun heldigvis gerne! Hun er super dygtig og alt bliver bare pænere, når hun har lagt sit touch.

Jeg håber I kan li’ den! Det er jo min første gang, så jeg føler mig altså lidt på dybt vand. Men det var vildt sjovt at lave og både Anine og jeg er friske på at gentage succesen! Hvad siger I? Vil I se flere tutorials og har I nogle gode forslag? ☺️

Under videoen er der direkte links til produkterne og også et par rabatkoder til mine læsere. Alt makeuppen er selvfølgelig vegansk og til virkelig fornuftige priser! wup wup ???

 1. Milani Prime Correct
 2. Real Techniques Sponge
 3. Jane Iredale Full Coverage foundation
 4. Revolution Conceal And Define
 5. Revolution Lace Baking Powder 
 6. Revolution Eyeshadow Palette Flawless
 7. Revolution The Mascara
 8. NYX Eyebrow Cake Powder
 9. Wet’n Wild Contouring Palette
 10. Jane Iredale Golden Bronzer Moonglow
 11. Milani Lipliner
 12. Milani Lipstift
 13. Jane Iredale PurePressed Base Mineral Powder
 14. Revolution Hyaluronic Fixing Spray

 

CEMAFRI – giver gratis fragt
CEMA10 – giver 10% rabat
* Ved køb over 399,- er der automatisk gratis fragt!
* Rabatkoderne er gyldige fra d. 24.02. til d. 03.03.2019 kl 23.59.

 

Kh Martinna