DEN DER TID PÅ MÅNEDEN…


Reklamelink: Min fine kjole kan købes her og der er 10% på alt med koden: Martinna10 ?

Hej piger,

Forleden blev jeg spurgt om, hvad jeg bruger når jeg har menstruation og det vil jeg rigtig gerne dele med jer! Der findes nemlig en miljøvenlig, økonomisk og helt naturlig løsning. Mange af jer kender den måske, men til de af jer som ikke gør: Det er simpelthen intet mindre end en fantastisk opfindelse! Det er selvfølgelig menstruations-koppen.

Jeg har kun brugt menstruations-koppen under to perioder, da jeg faktisk først lige har fået min menstruation for et par måneder siden. Inden jeg blev gravid med Elliot, nåede jeg kun at have menstruation én gang og jeg har derfor ikke rigtig haft det i over 5 år. Da jeg så fik det for et par måneder siden, blev jeg helt overrasket.. Min krop viser tegn på, at den igen er frugtbar og selvom det er en positiv ting, er jeg bare mega træt af, at skulle have menstruation igen. Når man har været gravid og ammende i over 5 år, glemmer man helt, hvor nederen det egentlig er. Jeg føler mig altid så utilpas under menstruation og jeg synes det er så ulækkert, at gå rundt med blod i trusserne og tamponer synes jeg gør ondt. Men menstruation er jo en naturlig del af (kvinde)livet og man kan altså ligeså godt få det bedste ud af det. Og derfor blev jeg så glad, da jeg først prøvede menstruation-koppen..

Jeg var dog lidt nervøs for det de første par gange, for hvad nu hvis den forsvandt deroppe og jeg ikke kunne få den ud igen? Haha, jeg ved godt at det ikke er muligt, men frygten sad alligevel bare i mig, så jeg skulle altså lige vænne mig til det. Men når først den sidder deroppe.. I tell you, det er fantastisk! Man kan intet mærke – den sidder bare! Og den kan sidde der i op til 12 timer af gangen, før man behøver at tømme den, så man glemmer altså helt, at man har menstruation. Det er altså nice!

Hvis man går op i, at passe bedst muligt på sin krop og ikke fylde den med giftig kemi, er koppen helt oplagt! Den er helt naturlig og virkelig miljøvenlig. Den kan holde i op til 10 år og overvej lige, hvor mange penge man bruger på bind og tamponer i løbet af 10 år? Der er altså kun fordele ved den, både sundhedsmæssigt- og økonomisk. Jeg er i hvert mega fan og blev nødt til at dele det med jer!

Reklamelink: Jeg bruger OrganicCup og jeg har fundet den på tilbud til de interesserede her ? og bare rolig, ladies, der følger en rigtig god brugsanvisning med! Husk at øvelse gør mester ?