JEG FÅR EN FAST GÆSTEBLOGGER

Jeg er så glad for endelig, at kunne præsentere jer for min nye, faste gæsteblogger. I kender hende måske fra De Unge Mødre, hvor hun flere gange har deltaget med mig. Hun er mega sej og klog og helt klart en af mine største inspirationskilder i livet. Selvfølgelig min søster, Melanie.

Og hvad kan hun så bidrage med her på bloggen? Og hvordan er det relevant for jer? Ja, ser I, Melanie ved ufattelig meget om rigtig mange ting. Hun er sådan én, man kommer til, hvis man har brug for et godt sundhedsråd eller bare en lille, god snak om livet. Vi kalder hende for “doktoren” i vores familie, for når vi er syge, er Melanie der altid med et godt råd eller en lækker, hjemmelavet drik, som helt sikkert helbreder én 😉

Hun er uddannet NLP coach og kostvejleder med speciale i børn, så hun er altså hverken læge eller alternativ behandler, men hun har læst hundredevis af bøger og har nærmest uddannet sig selv indefor hele den alternative verden. Der er ikke noget, Melanie ikke har prøvet eller ikke kender til. Det er så vildt! Melanie ved altid, hvad man skal gøre, hvis man døjer med et eller andet og hun er derfor også altid den første, jeg henvender mig til.

Melanie har så meget på hjertet og jeg vil derfor gerne give hende lidt taletid her på min blog. Jeg er sikker på, at I vil kunne bruge hendes tips og gode råd! Jeg føler mig så heldig, at have hende i mit liv og derfor vil jeg gerne dele hende lidt med jer – bare lidt, ikk’? 😜 Det er synd, hvis alt den gode viden går til spilde jo! Melanie kommer til, at skrive om alternativ sundhed og behandling, den spirituelle verden og selvfølgelig også noget omkring hjemmeskole. Og det første indlæg kommer allerede op i morgen og I kan godt glæde jer!

Hvad siger I så? Er det ikke bare mega fedt? 😍