MILAN OG ELLIOTS VÆRELSER

Indlægget indeholder reklame for Jollyroom.dk

Til september har vi boet her i et år og rent indretningsmæssigt er der sket meget på det år. Jeg elsker boligindretning og jeg bliver ofte inspireret af andres hjem. Og derfor rykker jeg også tit rundt herhjemme og køber lidt nyt – simpelthen fordi jeg ikke kan lade være! Særligt drengenes værelser, elsker jeg at hygge om og så har jeg bare et eller andet for børnemøbler. Små borde, stole og lænesstole – det er så cute og så synes jeg også bare, at det byder op til en masse leg og det viser, at der er plads til børn i hjemmet.

Jeg vil lige vise jer Milan og Elliots værelser. Meget er sket det seneste år og jeg har netop modtaget de fineste, små børnemøbler fra Jollyroom, som simpelthen bare har gjort så meget for rummene 🎪

Milan har længe ønsket sig et skrivebord, ligesom hans fætter Christian. Han manglede lidt et sted han kunne sidde i fred og ro og tegne og fordybe sig. Milan elsker at tegne og det har han helt sikkert fra Mikkel. De to er så seje og kreative med en blyant! Så selvfølgelig skulle han have et lille, kreativt hjørne, på hans værelse. Han blev så glad og stolt, da han fik dette skrivebord med tilhørende stol ✍🏼

Og så faldt jeg altså også fuldstændig for denne søde gyngestol i træ. Den kunne han jo absolut heller ikke undvære på hans værelse 😉

Milans værelse er blevet så hyggeligt og han elsker at tilbringe tid derinde. Han har nærmest kun LEGO – det er nemlig hans absolut yndlings legetøj. Ham og hans fætre tilbringer mange timer derinde hver dag. Det er så skønt! Den grå lænestol til venstre er efterhånden et par år gammel, men mange spørger ofte til den. Den kan købes her.

Elliots værelse har stået en smule tomt de seneste par måneder og vi har manglet lidt møbler derinde. Og Elliot elsker altså Milans bord og stolesæt, så selvfølgelig skulle han også have sådan ét på hans værelse. Borde og stolesættet som står på Milans værelse, købte vi på Jollyroom for 2 år siden og det er derfor udgået. Men jeg fandt i stedet dette mega fine, hvide bord og stolesæt. 

Og Elliot skulle selvfølgelig også have en hvid gyngestol på hans værelse. Man må jo ikke gøre forskel, vel – og jeg kunne heller ikke vælge mellem hvid og træ 😉  Jeg elsker små børnestole og synes det pynter i alle rum! Og det bringer mig videre til..

I know.. Styr dig med dine små møbler, Martinna! Men come on?! Hvor cute er det her ikke lige?! Jeg forelskede mig fuldstændig i dette mega fine bord og stolesæt i træ og tænkte, at det kunne pynte så fint på et af børneværelserne. Men da det så kom hjem, kunne jeg jo godt se, at det var alt for pænt til, at gemme væk på et af værelserne. Og så passede det jo bare perfekt til dette tomme spot i stuen! Det er så smukt og kvaliteten af træet er virkelig bare i top. Det har givet så meget hygge i stuen og jeg elsker altså bare små hjørner, hvor der er plads til en masse hygge og leg 💛