HJEMMEUNGERNES LEGEPLADS

Indlægget indeholder reklame for www.jollyroom.dk

For et par måneder siden, delte jeg et indlæg med billeder af vores have, som dengang var noget tom – ingen legeplads og ikke engang noget grønt græs. Der er dog sket meget siden, kan man vist roligt sige – og det var så tiltrængt! Det gode sommervejr har budt op til en masse udeleg og vi har virkelig bare nydt vores kæmpe terrasse. Og nu er den endelig blevet fyldt op med en masse fede køretøjer, en sej sandkasse og fine børnemøbler. Det eneste vi mangler nu, er et legetårn. Det bliver dog først leveret indenfor et par uger. Juhuuu! Det er blevet så fedt herhjemme og børnene elsker det 🙌🏼

Når man bor to familier sammen og dermed også deler have, er det vigtigt, at alle parter er enige om, hvordan man ønsker tingene. Og vi var altså alle enige om, at vores have bare skulle indbyde til så meget leg og sjov! Der skulle ikke spares på den front, i hvert fald. Både min søster og jeg er jo hjemmegående, så vi syntes det var vigtigt med en have, som motiverede børnene til en masse udeleg. Vi er jo meget udenfor til dagligt, nu når vi har alle fem(hundrede) børn hjemme, så en lille legeplads var da faktisk også på sin plads 😜


Jeg har altså bare et eller andet for børnemøbler. Jeg synes møbler i mini størrelse er så cute! Så da jeg faldt over bord- og bænkesættet i træ, tænkte jeg at det kunne pynte så meget på terrassen. Vi har i forvejen ret mange havemøbler herhjemme, så nu mangler vi altså absolut ikke siddepladser 😉


Det søde sandkasse skib i træ er et kæmpe hit herhjemme. Nok mest for de små, men de store drenge sætter sig også noglegange op og leger vilde pirater 😀 Carla og Elliot kan bare godt li’ at dreje på rattet. Der skal sgu ikke så meget til 🤷🏼‍♀️


Det drengene bruger allermest tid på lige pt, må være at cykle rundt på deres cykler: Milans racer cykel og Benjamins cruiser ❤️ Milan lærte sidste sommer, at køre uden støttehjul, men over vinteren er han blevet lidt usikker på det, fordi vi selvfølgelig ikke har været så meget ude og cykle. Så vi satte støttehjulene på for en sikkerhedsskyld, men jeg tror snart de ryger igen.. De elsker at cykle rundt om huset. Vi har fliser hele vejen rundt om huset og i alt over 300 m2 fliser, så der er altså også rig mulighed for at race rundt 🚴🏼‍♂️💨


Jeg vidste faktisk ikke, at løbehjul stadig var in? Jeg troede lidt, at det var gået af mode. Haha, men søde Christian overbeviste mig hurtigt om, at løbehjulet absolut ikke kunne undværes herhjemme 🛴


Jeg ved ikke helt, hvad der sker for vores to viklebørn, som altid har været vant til, at blive båret og altså aldrig er blevet puttet i barnevogn eller klapvogn. Indenfor den sidste måneds tid, har de seriøst nærmest skændes om vores Babyjogger klapvogn, som vi købte da Milan var et par år gammel. De elsker at sidde i den! Men pladsen var ved at blive lidt trang, så da jeg faldt over søskende klapvognen fra Beemoo, kunne jeg godt se, at den var et must og rigtigt nok: se dem lige! De elsker den og nu er der masser af plads til begge – og så er den altså også en del billigere end andre klapvogne. Win win 💕


Et par fine gokarts er selvfølgelig et must, når man har SÅ meget terrasse at køre på 🏎


Behøver jeg overhovedet fortælle, hvor glad Christian er for denne motorcross cykel? Og jeg forstår ham faktisk godt. Jeg tror aldrig, at jeg har set så fed en børnecykel!

   
Denne mega seje hoppeborg/vandrutsjebane var måske ikke ligefrem et must, men alligevel nok den, som har skabt allermest glæde herhjemme. Drengene var fuldstændig oppe at køre, da vi fik den op og de havde den vildeste fest! Det er ikke en, som kan stå fremme året rundt, men jeg tænker til børnefødselsdage og varme sommerdage er den helt ideel 🌞