LÆKKER, CREMET OG SUND CHOKOLADESMOOTHIE

Jeg har lavet en step-by-step video på den efterspurgte chokoladesmoothie, som jeg jo så tit viser frem på min IG (@cellinamartinna) ? I spørger ofte til, hvilke produkter jeg bruger og derfor tænkte jeg, at det var oplagt med en video, hvor jeg viser præcis, hvordan jeg gør og hvad jeg bruger. Og det fede ved at lave YouTube og tv generelt er, at man jo virkelig ikke kan forudse eller planlægge præcis, hvad der skal ske. Jeg var tæt på, at miste noget meget dyrebart i videoen – lad mig sige det sådan! I kan se hvad jeg taler om i videoen nedenfor.

Ps. Jeg ved godt, at jeg ikke udtaler smoothie korrekt! Det er meningen. Jeg synes det falder bedre på tungen med det hårde T. Lad mig nu bare sige det på min måde, ikk’?! I ved jo godt allesammen, hvad jeg mener: SmooThie ?

Er der stemning for flere lignende videoer, hvor jeg laver smoothies eller andet lækkert, vegansk mad? I så fald, er I hjertelig velkommen til at komme med ønsker! Se eventuelt også denne video, hvor jeg laver den populære grønne smoothie, som jeg drikker hver morgen.