LANGSOMME DAGE OG LIDT OM MIN MEDVIRKEN PÅ TV I AFTEN

BILLEDER FRA VORES JUL 2017

1-cellina-martinna-blog

Nu fik jeg endelig sat mig ned og kigget alle de billeder igennem, som vi tog på vores kamera juleaften – og jeg synes derfor lige jeg ville dele et lille udpluk med jer. Vi havde den dejligste aften – glade og spændte (og til sidst meget trætte) unger, den lækreste veganske mad og det bedste selskab. Vi holdte det hos mine forældre i år, hvor vi var min søster, hendes mand og børn, min mormor og morfar, min svigerfar og så selvfølgelig mine forældre. Vi var fjorten i alt og vi manglede altså min søster og hendes kæreste, som skulle holde det ved hans forældre i år. Men vi havde en virkelig skøn aften! Jeg nåede desværre ikke at få et billede af min tallerken, men min mor fik af hendes. Det kan I se længere nede – og så har jeg skrevet mere om vores veganske jul lige her.

Jeg håber også I havde en rigtig dejlig aften, med alle dem I elsker <3 og så vil jeg ønske jer et rigtig godt nytår og takke jer for, at I læser med herinde. Der kommer til at ske en masse nye og spændende ting med bloggen i 2018 og jeg glæder mig så meget til, at fortælle jer mere om det. Vi snakkes ved i 2018! Pas på jer selv og hinanden!

2

3

4

6

7

vegansk-mad

8-vegansk-jul

9-milan

10

11

12

13

14

15

milan-og-mor

16

jul-jul-jul

17

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LANGSOMME DAGE OG LIDT OM MIN MEDVIRKEN PÅ TV I AFTEN