LIDT OM SPONSOREREDE INDLÆG PÅ MIN BLOG

MINE JULEGAVERØNSKER

julegaver-oensker-cyber-mandag-kay-bojesen-aftryk-cellina-martinna-de-unge-moedre-blog
Jo jo, der er sgu én, som er med på moden, når man sådan giver sin Kay Bojesen abe nissehue på.. 😉

Jeg hader faktisk at lave ønskelister. 1. fordi at jeg har det dårligt med, at folk giver mig gaver og 2. fordi at jeg jo reelt ikke mangler noget. Altså jeg kan da nok altid finde noget, som jeg sikkert kunne bruge, men jeg er faktisk generelt ikke god til, at bruge penge på overflødelige ting og kan derfor heller ikke lide, når andre gør det.

De sidste par år har Mikkel og jeg aftalt, at vi ikke skulle give hinanden gaver, mest for at spare penge. Men Mikkel insisterede på, at jeg skulle lave en ønskeliste i år. Jeg tror måske det er hans måde at sikre sig, at han også får gaver? Haha, han er et lille barn hvad angår gaver, hvor jeg mere tænker på at spare penge. Det er nok noget som mange kan relatere til, når de bliver forældre – at man hellere vil bruge pengene på noget andet og så glædes over, at give sine børn gaver.

Men altså, jeg satte mig nu alligevel ned og kiggede lidt rundt på nettet. Der er jo egentlig gode penge at spare, nu når det åbenbart er Cyber Monday – hvad end det er? Haha. Og jeg endte da med, at finde et par ting, som jeg egentlig godt kunne ønske mig..

Økologisk sengetøj i mint: Milan har faktisk dette sengetøj og det er simpelthen blødere end smør! Så snart jeg kan komme til det, stjæler jeg Milans juniordyne, fordi at det bare er så mega lækkert. Selvom det er lidt dyrt, vil jeg egentlig gerne bruge penge på det, nu når jeg kender til kvaliteten og ved hvor god den er + det er økologisk, hvilket vores nuværende sengetøj desværre ikke er. Og så synes jeg bare at sengetøj er noget, man faktisk burde bruge lidt penge på. Vi tilbringer jo mange timer i sengen og så er det da vigtigt, at man ligger godt og har noget lækkert sengetøj, ikk’? Det fortæller jeg i hvert fald mig selv 😉 og så er der -25% på alt med koden BD25, så der er da penge at spare! (Mikke!)

Konjac svamp til huden: Jeg har de sidste par år brugt denne svamp til, at rense mit ansigt morgen og aften, men engang imellem trænger den altså til, at blive skiftet ud. Og så fandt jeg den til sølle 40 kr. her, hvilket er en ganske fornuftig pris på et produkt, man jo virkelig bruger ofte. Jeg bruger altid den grå, da den er beregnet til fedtet og uren hud. Igen er der her -25% på alt med koden BD25

Økologiske trusser: Trusser er bare sådan noget, jeg hader at bruge penge på! Men mine trusser er efterhånden godt brugte og jeg trænger faktisk virkelig til nogle nye… Jeg faldt over denne fantastiske webshop, som kun forhandler økologiske varer. Elsker det! De skriver faktisk, at for hvert produkt de sælger, genbruger de 20. Det vil jeg altså gerne støtte op om! Og de har også -25% på alt med koden ATCM2017

Pastelblå elkedel: Jeg faldt forleden over denne smukke elkedel og siden da har jeg ikke helt kunne slippe den. Den er jo så fin og kunne pynte så meget i vores køkken! Jeg er vild med det retro look og den pastelblå farve. Jeg gemmer altid min gamle elkedel væk i skuffen, for den er sgu ikke alt for køn, men denne ville jeg altså lade stå fremme hele tiden! Og det kan den jo lige så godt, med alt det kaffe jeg alligevel indtager i løbet af dagen.. Denne elkedel er også rigtig fin, men selvfølgelig lidt en anden stil. Den er dog sat ned i dag, så måske man skulle overveje at ønske sig den i stedet?

Vandkande som reducerer tungmetaller og kalk i vandet: Det her er virkelig et tegn på, hvor meget mor jeg bare er, haha. Men jeg ønsker mig den altså for real! Melanie har én og er mega glad for den, så nu er det altså på tide, at jeg selv anskaffer mig én. Hvor fedt er det ikke lige, at en vandkande kan reducere tungmetaller og kalk i vandet? Er det bare mig? 😉 Der er også rabat på den i dag og fri fragt – juhuu!

Økologisk kropsolie: Jeg har netop tømt vores herhjemme, som vi bruger til virkelig alt og trænger derfor til en ny. Jeg bruger den som natcreme, i badet, til benene efter barbering osv. Den er uundværlig.

Hunter gummistøvler: Efter 5 års brug har mine gummistøvler fået en revne (øv!) og dem kan jeg altså slet ikke undvære. Jeg bruger dem hver dag – de er jo så nemme lige at hoppe i. Jeg fandt så denne model, som jeg egentlig blev ret forelsket i og så er der altså -20% på alt med koden WIN20, så de kommer også ned i en god pris, synes jeg.

Vægur: Vi mangler et ur herhjemme. Jeg er træt af, at kigge på min telefon, hver gang jeg skal se, hvad klokken er. Jeg elsker dette marmor look og jeg er sikker på, at Mikkel også godt kan se det praktiske ved det 😉 og der er -15% på alt med koden CYBERBEKKO

Det var vist alligevel ikke så svært, at finde et par ønsker.. Men jeg synes da selv, at det er ganske fornuftige ønsker til gode priser! Hvis I selv er blevet inspireret til et par juleønsker, så husk at det kun er i dag, d. 27/11, at de overstående rabatter gælder!

I må ha’ en dejlig (cyber) mandag! <3

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIDT OM SPONSOREREDE INDLÆG PÅ MIN BLOG