JEG DELTAGER I ET NYT TV-PROGRAM

cellina-martinna-bloggen

Som overskriften fortæller, deltager jeg i et helt nyt tv-program! Jeg er mega spændt på det, da det slet ikke er som det tv, jeg er vant til at lave.. Jeg kan selvfølgelig ikke fortælle jer så meget om det endnu, men det handler om, at jeg sammen med et par andre mødre, skal være med til at løse nogle forskellige problemstillinger.

Det der med at råde andre og så endda på tv, det er jeg altså ikke helt vant til. Jeg ved godt at mange ofte søger mine råd og tips, men det er bare ikke helt det samme på tv. Jeg har jo netop de sidste par år, øvet mig i udelukkende at holde den på egen banehalvdel og kun forholde mig til mit eget liv. Haha, så at jeg nu skal blande mig i andres liv og ligefrem råde dem – dét bliver spændende. Og det bliver spændende at høre, hvordan de andre mødre tænker, at de forskellige problemer skal løses. Jeg kan jo rigtig godt lide at lære nyt og blive klogere på andre mennesker og det tror jeg bestemt, at dette program kan give mig.

Jeg skal sidde sammen med to seje mommy bloggere, som jeg selv har fulgt med hos i et par år. Jeg har dog aldrig mødt dem i virkeligheden, så det glæder jeg mig til! Optagelserne finder sted på torsdag og fredag og så bliver det sendt engang i december på DK4 og online på Momster.dk. Jeg skal nok holde jer opdateret! Programmet hedder forresten “Spørg Momster” : ) skal I se med?