STIL MIG SPØRGSMÅL, DEL 1: VEGANSK KOST OG LIVSSTIL

VINTERJAKKE MED FAUX FUR

img_5275

Flere har spurgt ind til, hvor Milans fine vinterjakke er fra. Det forstår jeg jo godt, for den er simpelthen SÅ lækker og man kan bare tydeligt mærke, hvor god kvalitet det er – både vind- og vandtæt og hundrede procent åndbar. Og så klæ’r den ham bare så godt, med hans smukke blå øjne <3 det er selvfølgelig faux fur på hætten, da vi jo ikke går ind for pels. Vi er vilde med den!

img_5273Jakken kan købes lige her

   

1 kommentar

 • Holly

  Hej

  Jeg skriver fordi jeg virkelig er i vildrede, jeg elsker den måde du er overfor dine børn, og de valg du tager for dem!

  Jeg har virkelig brug for at tale med en, som har været i samme situtation som jeg er lige lige NU !!

  Jeg håber du vil svare mig 🙁

  Hilsen en fortvivlet mor

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STIL MIG SPØRGSMÅL, DEL 1: VEGANSK KOST OG LIVSSTIL