DEN STØRSTE KÆRLIGHEDSERKLÆRING TIL MIT BARN

img_5484

Elliot har jo fødselsdag i dag og se lige hvilken smuk besked, min storesøster har skrevet til ham på hendes private Instagram. Jeg blev så rørt, da jeg læste det og fik helt lyst til at tude. Tænk lige at have et menneske i ens liv, som elsker ens børn så højt og som vil dem så oprigtigt som hun vil. Jeg mener, det behøvede hun jo i princippet ikke.. selvfølgelig holder man af sin familie, men den der ubetingede, store kærlighed – dén er virkelig noget helt særligt og det er altså noget af en gave. Jeg er virkelig heldig. Det som virkelig gør mig glad indeni, er også tanken om at hvis der nogensinde skulle ske mig eller Mikkel noget (Gud forbyde det!), ved jeg at Melanie ville sørge for vores børn og tage dem til sig, som var de hendes egne. Hun ville sørge for dem og overdynge dem med kærlighed resten af hendes dage. Det er en dejlig tryghed. Vi kunne ikke have valgt en bedre Gudmor til Elliot. Og jeg er enormt taknemmelig over, at jeg også fik lov at bære Carla i kirken og være hendes Gudmor. Det er så stort for mig!

I ved, den der kærlighedsfølelse man får, når man kigger på ens barn, ikk’? Den der enorme stærke følelse af, at ens barn bare er det mest fantastiske, lækreste og skønneste væsen på jorden.. Lige præcis den følelse tror jeg faktisk, Melanie har, når hun kigger på mine drenge. Og tak for det, Melanie. Jeg kigger præcis på samme måde på kloge og søde Christian, dejlige og charmerende Benjamin og smukke, lille prinsesse Carla strutmus. Jeg er meget taknemmelig over, at have jer i vores liv!

Det er måske lidt sukkersødt, men Melanie fortjener det sgu! Mere end nogen anden. Af hjertet tak for dig <3

 

img_5488 img_5489