JEG HAR FÅET NY FRISURE - SE FØR OG EFTERBILLEDE

MEGA BILLIGE FLYVERDRAGTER UDEN PERFLUOREREDE STOFFER

cellina-martinna-fluorfri-flyverdragt-milan-elliot-kuling-trend

For et par uger siden bad jeg om jeres råd på min Instagram story og hold da op, hvor er I søde til at skrive og komme med mange gode tips. Jeg manglede nemlig flyverdragter til drengene og den til Milan skulle helst være vandtæt, så han kunne tumle og lege udenfor til vinter, uden at skulle bekymre sig om en våd numse. Og så skulle de selvfølgelig være uden perfluorerede stoffer, men til en overkommelig pris. Jeg kan og vil ikke bruge flere tusinde kroner på flyverdragter.. I kom med så mange gode råd til, hvad jeg skulle kigge efter og flere af jer ønskede et indlæg med, hvad jeg så endte ud med at vælge af overtøj.

Jeg søgte nettet tyndt for, at finde en god flyverdragt til en rimelig pris og jeg endte med at købe disse to flyverdragter, som drengene har på, på billedet. Milans er en vandtæt vinterflyverdragt, som er overfladebehandlet med en miljøvenlig ECO by Rudolf imprægnering og helt fri for PFC, ftalater og perfluorerede stoffer. Og så er det selvfølgelig fake fur på hætten. Der er -25% på den og faktisk yderligere -15% på udsalget med koden SALE15, så den endte i en meget fornuftig pris på 400 kr. Så billigt kan H&M vist ikke engang gøre det! Den kan købes her.
Til Elliot valgte jeg en blød og lun dragt. Han tumler ikke helt så meget endnu som Milan gør, så jeg købte en lidt lettere dragt til ham, men som også er helt fri for PFC, ftalater og perfluorerede stoffer. Og så kan dragtens bukseben og ærmer bukkes op, så både hænder og fødder er dækket helt til. I ved jo, hvor glad jeg er for de der all-in-one dragter : ) der var også -25% på den og med de yderligere -15% endte den med at koste 250 kr. Den kan købes her.
Men jeg fik altså købt flyverdrager til mine drenge for samlet 650 kr! Det behøver slet ikke være så dyrt, at handle gode flyverdrager uden perfluorerede stoffer. Just sayin’ : )

Og så fandt jeg også disse billige termostøvler i naturgummi. Det var lidt en udfordring for mig at finde et par, som var foret med tekstil og ikke uld eller andet fra dyr. Der er ikke så stort et udvalg af vinterstøvler til børn, som er veganske, så jeg blev ret glad da jeg fandt dem.. Begge drenge har et par og de er virkelig lækre : )

Så det var altså lige lidt tips fra mig til jer. God mandag, derude <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR FÅET NY FRISURE - SE FØR OG EFTERBILLEDE