JEG HAR FÅET NY FRISURE – SE FØR OG EFTERBILLEDE

cellina-martinna-de-unge-moedre-ny-frisure

Efter mange års kamp og ihærdigt forsøg på, at få et langt, smukt prinsessehår, har jeg omsider opgivet. Det kan nemlig ikke lade sig gøre. Det er fysisk umuligt for mig, at få længere hår end det, som I ser på billedet til venstre! Og hver gang mit hår når den længde, er spidserne så slidte og grimme, at de skal klippes af. Min mor er frisør og hun ser slidte spidser med det samme og lader mig derfor ikke gå ret længe med dem… og så er det vildt mærkeligt, men mit hår vokser også skævt, når det bliver langt? Så er den ene side af håret flere centimeter længere end den anden? Det er simpelthen op ad bakke og jeg magtede det bare ikke mere. Jeg tror ligesom bare at jeg måtte indse, at jeg aldrig får det lange, smukke hår, som jeg altid har drømt om. Det kan virkelig ikke lade sig gøre. Pis!

Men hvad skulle jeg så prøve? Er det ikke sådan lidt obligatorisk, når man bliver mor, at man så skal prøve en page? Det synes jeg ofte man ser og hører. Og så kunne det måske også syne en lille smule tykkere, hvis der blev klippet lidt af. Mit hår er nemlig blevet så tyndt, særligt efter jeg fødte Elliot. Det er så slasket og bare virkelig ikke særlig kønt, hvis du spørger mig. Jeg tog en hurtig beslutning og fik min mor til, at klippe et godt stykke af, så jeg kunne prøve en lidt længere page af. Og dette blev resultatet.

img_5170

Hvad synes I? Jeg er faktisk blevet ret glad for det og jeg synes også, at det har givet mig et lidt andet look. Jeg er lidt mere moden at se på og ligner egentlig ret godt en mor til to nu. Og Mikkel siger, at det har gjort mig lidt mere markeret i ansigtet. Haha, jeg ved ikke om det er rigtigt eller om han bare prøver at gøre mig glad, men altså, whatever works!

img_5125 img_5126
Jeg føler den rigtigt, kan I nok se. Haha ; ) og med de obligatoriske mor pletter på trøjen, er vi sgu godt kørende. Jeg er ret godt tilfreds!