MIT SMUKKE MAKE UP BORD

ELLIOTS 1 ÅRS ØNSKELISTE – LEGETØJ UDEN SKADELIG KEMI

elliot-1-aars-oenskeliste-sundleg-naturligt-oekologisk-legetoej-uden-skadelig-kemi

Jeg har taget en beslutning! En beslutning om ikke længere, at købe plastik legetøj til mine børn – I ved, det der billige plastik legetøj, som ikke engang er CE mærket.. Jeg har nemlig førhen ikke direkte undgået det, hvis der var noget Milan virkelig ønskede sig, som var af plastik. Men nu fylder Elliot jo snart 1 år og selvom han er ret ligeglad med, hvad han får i gave, er der flere som har spurgt ind til, hvad han ønsker sig. Jeg har lidt svært ved ønskelister, specielt til lille Elliot, da han jo virkelig ikke mangler noget. Han er så lille og egentlig bare glad og taknemmelig, så længe han får babs og en masse kærlighed og kys. Men jeg har sagt til de nærmeste, at hvis de gerne vil give ham en lille ting, at vi så ville sætte pris på, at det er træ legetøj og helst uden for meget skadelig kemi. Han er jo lige netop i den periode, hvor alt skal i munden og så synes jeg bare det er rart, at de ting han putter i munden, ikke er skadeligt for ham.

Jeg har ret længe kigget på dette bord og stol sæt i bæredygtigt træ – synes simpelthen det ville være så hyggeligt på Elliots værelse, så han også har et sted, hvor han kan sidde og lege eller fordybe sig i noget kreativt. Det kan dog godt vente lidt endnu.. Jeg har også flere gange kigget på denne Noahs ark puttekasse af naturfarver – den er altså ret sød! Disse søde biler i bæredygtigt træ ville også være en fin, lille gave – Elliot er begyndt at sige vrøn-vrøn lyde og være ret interesseret i alt med hjul, så den er ret oplagt.

 

Tænker I over at det legetøj I køber til jeres børn, er naturligt, bæredygtigt og uden skidt kemi? Jeg vil rigtig gerne høre om jeres overvejelser af legetøj + tilbehør og hvilke tanker I gør jer, når I shopper og særligt til jeres små : )

 

 

 

 

 

Indeholder reklamelinks

   

3 kommentarer

 • Mie

  Hej.
  Hvordan har du det med at byggeklodserne er behandlet med bivoks, i forhold til at du er veganer? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cellina Martinna

   Hej Mie. Det er en fejl fra min side, jeg fik vist forvekslet dem med nogle andre.. Jeg har det selvfølgelig ikke godt med at der er brugt bivoks, så jeg har slettet dem fra listen 🙂 God aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Blot af nysgerrighed. Hvorfor ikke bivoks når man er veganer? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT SMUKKE MAKE UP BORD