12 AF MINE PERSONLIGE RÅD TIL ET VELLYKKET AMMEFORLØB

MIT SMUKKE MAKE UP BORD

home-office-hubsch

Efter at jeg viste jer vores soveværelse, har jeg fået mange henvendelser på mit lille tøsehjørne/make up-bord. Og det forstår jeg jo virkelig godt, for jeg synes simpelthen også selv, at det er blevet så fint! Jeg elsker at have et lille hjørne, hvor jeg har samlet alt mit “pyntegrej” og hvor jeg kan ligge make up. Ikke fordi at det er noget som sker særlig tit (læs: nærmest aldrig!), at jeg har tid til at ligge den store make up. Det er bestemt ikke den højeste prioritet i hverdagen. Men jeg nyder alligevel, når vi engang imellem skal noget, at jeg kan sætte mig derhen og bruge lidt tid på mig selv.

Mange har spurgt ind til, hvor det smukke skrivebord kan købes, så jeg har fundet et direkte link til jer lige HER. Spejlet er også fra Hübsch, stolen er fra Søstrene Grene og plakaterne fra LIVINK.

vores-sovevaerelse-hubsch

PS. Da jeg viste jer billeder af vores køkken, spurgte mange også ind til, hvor vores fine krydderihylde var fra. Den har faktisk været ret svær at finde, for jer som var interesseret i den, men efter lidt tids søgen, fandt jeg krydderihylden lige HER

hubsch-krydderiglas-koekken
hubsch-krydderiglas

 

 

 

 

 

Indeholder reklamelinks

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 AF MINE PERSONLIGE RÅD TIL ET VELLYKKET AMMEFORLØB