SE VORES NYE HUS DEL 6 – DET STORE BADEVÆRELSE

stor-bad-pusleplads
Jeg viste jer det lille badeværelse/gæstetoilet i vores nye hus forleden, så jeg tænkte at I også skulle have lov til, at se det “store” og lidt mere private badeværelse.

stor-bad-stort-spejl
Dette badeværelse ligger i forlængelse af soveværelset og fungerer også som bryggers. Det har jo virkelig handlet om, at få mest muligt ud af hver eneste kvadratmeter og da der ikke var plads til også at have et bryggers i huset, tænkte vi vaskemaskine og tørretumbler sagtens kunne stå på det store badeværelse. Og det er faktisk blevet ret fint. Jeg er også bare så vild med vores store og dybe bordplade, som jo netop er lavet til, at der kan være en pusleplads – igen har vi tænkt, hvordan man kunne udnytte pladsen bedst muligt.

stort-bad-livink-plakat-1

stor-bad-livink-plakat
Den store håndvask er bare mega smuk og så det kæmpe store spejl med backlight.. Jeg er vild med det! Tænk at man kan være så glad for et badeværelse. Haha. Men det betyder altså bare meget, synes jeg, at badeværelset er hyggeligt og at det er et rart sted at være. Er der andre som har det på samme måde og som elsker at nipse med smukke kurve, planter, håndklæder osv i badeværelset?

store-badvaerelse-kurve-planter-osv

Se også vores stue/spisestuevores køkkenvores soveværelse – og Elliots legeværelse