SÅ LAD MIG DOG VÆRE!

FARVEL TIL OPKAST – MIT ALLER BEDSTE SUNDHEDSRÅD!

img_6156

Der findes et helt særligt og mega genialt produkt, som vi bruger herhjemme og som vi på ingen måde vil undvære! Jeg bliver simpelthen nødt til at give dette råd videre, da jeg ved at mange af mine læsere har små børn og derfor ofte døjer med omgangssyge. Vi bor lige nu 13 mennesker under samme tag (I know, det er crazy!) og det sker derfor ofte, at folk bliver syge – får ondt i maven, begynder at kaste op, får diarre, madforgiftning, ondt i halsen, øjenbetændelse eller kommer tilskade og slår hul på huden. Indenfor de sidste par måneder, har vi altså benyttet os af aktivt kul tre gange på grund af opkast. Hver gang vi brugte det, stoppede opkasten med det samme! Alle symptomerne med ondt i maven og ubehag var oftest væk indenfor en lille time. Det er simpelthen intet mindre end genialt!

Det her er virkelig en anbefaling direkte fra hjertet, som jeg vil ønske at alle kendte til. Aktivt kul bliver ikke for gammelt og vi har en kæmpe pose liggende herhjemme (vi har det i pulverform). Vi bruger kun en tsk. af gangen, så vi har vist til resten af livet ; ) min søster har købt vores aktivt trækul igennem en bekendt fra Sverige, men det kan købes i Danmark i pilleform her og her. Jeg vil desuden også anbefale vandfiltrering, som også benytter aktivt kul. Det kan købes her.

I må alle ha’ en fantastisk weekend : )

 

 

Indeholder reklamelinks

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ LAD MIG DOG VÆRE!