JEG ER I CHOK - MIKKEL HAR TAGET EN DRASTISK BESLUTNING

SÅDAN KOM MILAN OG ELLIOT HERTIL – DEN LILLE SJÆL

img_0976

Jeg taler sjældent om den spirituelle verden herinde.. Mest af alt fordi jeg personligt har lidt svært ved, at skulle forholde mig til liv og død og den dybere mening med det hele. Det kan være ret angstprovokerende for mig og derfor lukker jeg for det meste helt af for det.

Men med så mange andre ting, tvinger vores kære børn os jo ofte til, at skulle forholde os til og snakke om alting – også de områder, som ikke altid er så rare at berøre – heriblandt døden. Jeg har førhen skrevet om, da Milan spurgte om vi kunne besøge hans farmor i himlen og mine tanker omkring, hvad man svarer til lige netop sådan et spørgsmål.

Jeg synes ærlig talt det er svært… for hvad ønsker man egentlig, at give videre til sine børn – og hvad ønsker man, at de skal tro på og hvordan gør man det uden at pådutte og skræmme?

Jeg tror på, at der er en dybere mening med det hele. Så langt er jeg trods alt. Og jeg tror at der er mere mellem himmel og jord. Jeg har også altid troet, at der var en mening med, at lige netop Milan og Elliot er havnet her hos Mikkel og jeg. Jeg tror på at det er fordi vi skal erfare nogle ting sammen.

Og nu har jeg fundet en bog, som bakker op om lige præcis den tro. Den handler om den lille sjæls rejse hertil og den fortæller blandt andet om, hvordan man selv vælger sine forældre. Den er skrevet så fint og smukt til børn og da jeg forleden læste den højt for Milan, havde han store øjne hele vejen igennem. Jeg kunne se at han var meget interesseret og at han virkelig tænkte over det. Jeg tror faktisk, at det gav god mening for ham.

Og det gav mig en vis ro. Det føles helt rigtigt indeni, at give lige netop den fortælling videre til ham. Det er virkelig en tro, som jeg føler at jeg kan stå inde for. Og det tænker jeg må være det vigtigste, når vi giver noget videre til vores børn – at det føles godt og trygt helt nede i maven.

Bogen om den lille sjæls rejse hertil, kan fås lige HER

 

 

 

 

 

Indeholder reklamelinks 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER I CHOK - MIKKEL HAR TAGET EN DRASTISK BESLUTNING