REJSEGILDE - VORES TOFAMILIEHUS

HVAD SKER DER LIGE FOR VORES SOMMER?!

img_0713

Regnjakker i pink her – løbetights her – løbesko her

Jeg er virkelig glad for, at jeg netop nåede at få min nye regnjakke hjem, inden vi tog afsted i sommerhus i går aftes. For hold da op, et regnvejr det har været i dag! Og så lige da vi besluttede os for, at tage ind til Ebeltoft by, stod det selvfølgelig ned i lårfede stænger. Så det var virkelig godt, at jeg havde taget regnjakken med! Og for at det ikke skal være helt løgn, har jeg faktisk aldrig ejet en regnjakke.. eller jo, da jeg var barn havde jeg selvfølgelig, men ikke sådan oppe i mine voksne år. Men så fandt jeg en masser flotte regnjakker på tilbud og faldt ligesom pladask for farven (og prisen) på denne. Plejer egentlig kun at gå i sort, men tænkte at det var på tide med noget nyt. Og så har min mor vist nok smittet mig lidt med hendes forkærlighed for pink og andre pangfarver.

Nå, men vi er altså draget i sommerhus i Ebeltoft. Bare Mikkel, jeg og børnene. SÅ tiltrængt med ro og masser af tid til bare at være. Mikkel har tre ugers sommerferie, så det skal bare nydes i fulde drag. Skidt pyt med vejret, så længe vi har hinanden og vores gode humør – og masser af sangria ; ) åååh hvor vi hygger. Det er virkelig, virkelig dejligt bare at være os fire for en gangs skyld.

Håber I alle nyder jeres sommer! x

 

 

 

 

 

Indeholder reklamelinks

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSEGILDE - VORES TOFAMILIEHUS