SE VORES NYE KØKKEN

DE LÆKRESTE (VEGANSKE) CHOKOLADEMUFFINS / CUPCAKES NOGENSINDE

veganske-chokolade-cupcakes-muffins-frosting-vegansk-dessert-kage

OMG! Min lillesøster og jeg var i køkkenet forleden dag. Vi havde nemlig bare helt vildt meget lyst til kage! Kender I de dage? Så vi blev enige om, at eksperimentere med nogle lækre chokolademuffins/cupcakes. Som nogen af jer måske så på min Instagram, postede jeg efterfølgende et billede af dem og I ville selvfølgelig gerne have opskriften. Og det forstår jeg virkelig godt! For seriøst, det er de bedste chokolademuffins, jeg nogensinde har smagt. Og så det der frosting ovenpå… m-m-mmm! Jeg spiste tre og det var måske lige i overkanten, for jeg blev sgu lidt dårlig efterfølgende. Haha, men når man endelig holder en lille cheat-day (okay, hver dag er cheat-day lige pt!), så kan man jo ligeså godt gå all in, ikk’?! ; )

Nedenfor linker jeg til ALLE ingredienserne, så I ikke er i tvivl om, hvad man skal bruge og hvis I eventuelt gerne vil købe det online. Der er fri fragt på alle ordrer hos helsebixen.dk og alt jeg linker til, er selvfølgelig økologisk og vegansk.

Det skal du bruge til kagen

Det skal du bruge til frosting

Fremgangsmåde

 • Varm ovnen op til 180 grader
 • Soyamælk og eddike piskes sammen og sættes til side i 2 minutter
 • Tilsæt herefter sukker, vaniljepulver og olie og pisk det sammen til det skummer
 • Bland så mel, kakaopulver, bagepulver, natron og salt i en anden skål og tilsæt den anden blanding over flere gange
 • Pisk til blandingen er rimelig jævn
 • Fyldes i muffinformene (husk ikke at fylde helt op til kanten)
 • Bages i ovnen i ca. 20 min.

Frosting

 • Margarine og flormelis piskes sammen i et par minutter
 • Tilsæt herefter kakaopulver, vaniljesukker og soyamælk
 • Husk først at putte frosting på kagerne, når de er kølet godt af!
 • Til sidst kan der eventuelt pyntes med kokosmel

 

 

 

 

Indeholder reklamelinks

   

7 kommentarer

 • Anita

  Kan man bruge alm. Mælk og flydende becel margarine?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cellina Martinna

   Ja, mon ikke. Men jeg vil helt klart anbefale dem veganske! : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ela

  Off topic, men får du tilskud fra kommunen for at passe dine egne børn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej Martinna
  Er det sødet sojamælk, der skal bruges?
  Skal de opbevares på køl pga frostingen, hvis man først skal bruge dem dagen efter de er lavet? (Her tænker jeg, hvis det ikke er muligt at vente med at putte frosting på til dagen efter – det er det nemlig ikke i mit tilfælde).
  Jeg har tænkt mig at bruge Smørbar fra Naturli’. Det gør vel ikke noget?
  Jeg glæder mig til at lave dine superlækre muffins!
  Kh Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cellina Martinna

   Kære Henriette. Sødet sojamælk ville være rigtig fint, vi har brugt den blå med vaniljesmag fra Naturli’ : ) God idé at opbevare dem på køl og Smørbar fra Naturli’ kan også sagtens bruges! God fornøjelse <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manja

  Hvor mange muffins giver denne opskrift?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE VORES NYE KØKKEN