LINK TIL AFTENSHOWET PÅ DR1

ØKOLOGISKE BABYFUTTER – UDEN ULD!

oekologisk-bomuld-futter-johaHVOR ER DET FEDT! Endelig endelig endelig. Jeg har så tit været tæt på, at gå på kompromis med mine principper om ikke at købe tøj og sko, som er lavet af dyr. Simpelthen fordi at det har været praktisk talt umuligt (!), at finde et par futter til Elliot, som blev siddende på foden. Jeg har virkelig søgt nettet tyndt og vi har prøvet flere forskellige strømper/futter, men der er bare ingenting som bliver siddende på de små fødder. Jeg ved godt at det måske kan virke som et mindre problem, men seriøst, I mødre ved hvor mega frustrerende det er, når et par strømper eller futter bare ryger af fødderne tusind gange dagligt.

Da Milan var baby, var jeg endnu ikke nået dertil, hvor jeg ikke ønskede at købe tøj med uld, læder, silke osv. Så vi havde et par fantastiske uldfutter, som vi var så glade for og som var uundværlige! Vi brugte dem året rundt og de blev altså bare siddende på foden. Og derfor har jeg så tit været frustreret, fordi at vi simpelthen ikke har kunnet finde et par futter til Elliot, som var ligeså gode. MEN jeg har netop fundet ud af, at JOHA ENDELIG HAR LAVET ET PAR LIGNENDE FUTTER, SOM ER LAVET AF 100% ØKOLOGISK BOMULD! Jeg har lige bestilt et par, faktisk to par, for jeg skal bare være helt sikker på at have et par ekstra liggende, hvis en skulle blive væk..

Jeg ved at andre veganer-mødre også tit har efterspurgt et par gode futter, som ikke er lavet af uld, men noget andet lækkert, økologisk materiale. De kan fås i lyseblå, lyserød og lysegrå lige her – kolde babyfødder GO HOME : ) juhuuu

 

 

 

 

 

Indeholder reklamelinks

   

1 kommentar

 • Cc

  Hvor er de futter fine.

  Måske et underligt spørgsmål, men tænkte du måske kunne svare mig 🙂

  Fx på nf scanningsbillede står der ga 12w 3d.
  Er det fostersalder?
  Det kan jeg nemlig ikke forstå, for når jeg regner tilbage fra 12+3 kommer jeg til sidste mens første dag.

  Tænkte du har været gravid to gange, og måske ved det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LINK TIL AFTENSHOWET PÅ DR1