JEG MEDVIRKER I AFTENSHOWET PÅ DR1

LINK TIL AFTENSHOWET PÅ DR1

aftenshowet-dr1-cellina-martinna-blog

Det her screenshot er faktisk ret godt fanget i forhold til, hvordan jeg så ud igennem hele programmet… Da jeg genså det blev jeg helt overrasket over, hvor rundkindet jeg stadig er.. Men siger man ikke også, at kameraet tilføjer 10 kg eller sådan noget? Og så har jeg jo også nærmest lige født, ikk’?! (6 måneder siden, men altså). Det er i hvert fald IKKE (!) fordi, at jeg spiser for meget kage… hæhæ

Så I med i tirsdags, da Camilla Framnes og jeg var på besøg i Aftenshowet? Det var virkelig en sjov oplevelse og det var faktisk også første gang, jeg mødte Camilla.. Og hun er bare fuldstændig som på TV – så skøn, naturlig og bare skide godt selskab. Jeg forstår virkelig godt at der er så mange, som har lyst til at følge hende og hendes hverdag, for man bliver bare i mega godt humør af, at være sammen med hende. Så sej en kvinde med så meget vilje og livsenergi!
Vi hyggede os et par timer inden showet og det var bare SÅ godt givet ud. Jeg var vildt nervøs for live-tv og jeg kørte mig selv ret meget op, så som jeg sagde til Camilla flere gange i løbet af aftenen: “Hvor er jeg glad for at du er her med mig!” og det mente jeg helt oprigtigt, for det var virkelig rart ikke at være alene om nervøsiteten og at kunne give hinanden lidt moralsk opbakning. Det er vildt, at jeg kan være så rolig og fattet, når vi optager til D.U.M, men med det samme det er live-tv, føler jeg et helt andet pres og ja, jeg var bare så nervøs! Ret åndsvagt, for det gik jo egentlig rigtig fint.
Til de som har lyst til at (gen)se det, kan det ses på DR’s hjemmeside lige her : )

Jeg har fået mange henvendelser på den skjorte kjole, jeg havde på til Aftenshowet, men jeg kan se at den desværre er udsolgt… Øv! Jeg har dog fundet et par andre skjorte kjoler på deres hjemmeside, som minder lidt om den og som har det samme lækre snit – v-udskæring, fremhæver taljen og skjuler topmaven. Jeg har altid haft en lille topmave uanset min vægt og lige netop derfor føler jeg mig bedst tilpas i kjoler med det snit. Jeg linker til lignende kjoler nedenfor

Så smuk skjorte kjole fra Sisley, kan købes her
7759393-1-black

Blonde kjole fra Vero Moda – elsker den! Kan købes her
7534084-1-black

Så fin blomster kjole fra Oasis (minder meget om min!), kan købes her
7582426-1-black

 

 

 

 

 

Indeholder reklamelinks

   

1 kommentar

  • Julie

    Synes nu de runde kinder gør det godt i dit ansigt. 🙂
    Det ville være meget rart med link til din skjortekjole, selvom den er udsolgt. 🙂 Måske den kan drives op andre steder. Den er nemlig virkelig fin. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG MEDVIRKER I AFTENSHOWET PÅ DR1