FØR OG EFTER BILLEDER AF MIN KROP – SÅ MEGET HAR JEG TABT MIG EFTER FØDSLEN

thumbnail_image1

I aften klokken 20.00 på kanal 4, kan I se hele min graviditesfotografering. Det er blevet et rigtig fint, ømt og ærligt afsnit, hvor jeg åbner op om mine følelser omkring min gravide krop. Det er ret grænseoverskridende og jeg bryder mig ikke særlig meget om, at se mig selv med alle de ekstra kg.. Men sådan er det og vigtigst af alt, kom der nogle enormt smukke billeder ud af det. Milan så mega cute ud, Mikkel var pisse lækker og havet og naturen omkring var fuldstændig magisk. Hvis I har lyst, kan I se alle billederne fra fotograferingen her.

Nå, men i morgen er Elliot altså fire måneder gammel og jeg synes derfor det er oplagt med en status på mit vægttab siden fødslen… Eller mangel på samme. Haha, ej. Jeg har selvfølgelig tabt mig, men jeg mangler stadig en del kilo…

Her fire måneder efter fødslen har jeg tabt mig 14 kg. Jeg mangler at tabe 9 kg for, at være tilbage på min før-graviditetsvægt. Jeg ved ikke helt, hvad målet og ønskevægten er… Det gør mig egentlig ikke så meget, at jeg måske ikke lige kommer tilbage på den vægt, jeg havde før graviditeten med Elliot. Men vægten står stille lige nu og har gjort det virkelig længe, så jeg ved at der skal kæmpes for de sidste 9 kg. Jeg har ærligt ikke det helt store mod på et intensivt vægttab lige nu.. Jeg nyder at spise, hvad jeg har lyst til og jeg magter ikke, at gå så meget op i min vægt. Jeg ved jo at Mikkel elsker mig (forhåbentlig! haha) ligemeget hvad og Elliot og Milan er i hvert fald ligeglad. Nu må vi se. Hver en ting til sin tid…

14449965_10154183338788071_397058306711193089_n
34. uge i graviditeten med Elliot.

 

img_4283
Well, her er jeg fire måneder efter fødslen. Sådan ser jeg altså ud efter 2 graviditeter på mindre end tre år – runde kinder og topmave.. Life as it is!