ET LIV I BALANCE OG RO? NOT! HER ER SANDHEDEN OM MIT LIV

SÅDAN STYRKER MAN TÆNDERNE UDEN TANDPASTA

milan-smiler-soedt

Jeg har simpelthen fået så mange spørgsmål fra jer, til flere måneder frem. Hvor er det fantastisk, at I er så nysgerrige og kan holde lidt gang i bloggen 😀

Jeg lavede for et stykke tid siden et indlæg omhandlende tandpasta, da vi jo ikke bruger tandpasta med flour herhjemme. Det har fået en læser til at undre sig, om vi gør nogle andre ting for, at styrke vores tænder. Det gør vi rent faktisk. Vi styrker nemlig tænderne indefra.

Jeg kan godt lide, at tænke kroppen som en helhed, der både skal styrkes udefra, indefra, psykisk og sjælelig. Det skaber en balance, at tænke alt ind. Så hvad angår tænder, tror jeg på at stærke tænder kommer indefra og at tandpasta ikke nødvendigvis er alt afgørende for sunde tænder.

Så hvordan styrker man lige tænderne indefra?
Først og fremmest er jeg jo virkelig glad for homøopati, da det arbejder med den bagvedliggende årsag og ikke selve symptomet. Derfor benytter vi to forskellige homøopatiske dråber, som både beskytter knogler, tænder og ligeledes styrker opbygning. De kan købes her og her.

Derudover tror jeg på, at c vitamin også er ret vigtigt for tændernes sundhed. I helsekosten fik jeg anbefalet disse tyggetabletter til Milan. De skulle være særligt gode på grund af smagen til børn.

Jeg vil også anbefale denne bog, som har en helt anden tilgang til tænderne og helbredelse, end man lige hører om til daglig og hos den lokale tandpleje. Den er virkelig, virkelig interessant!

Jeg har forresten også engang lavet et indlæg om, hvordan vi gør tandbørstning til en god oplevelse for Milan. Måske I kan finde lidt inspiration?

Ha’ en rigtig god mandag, kære læsere 🙂

 

 

 

 

 

 

Indeholder affiliate links

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET LIV I BALANCE OG RO? NOT! HER ER SANDHEDEN OM MIT LIV